Bevrijdingsfestival Utrecht 2012 playlist Bevrijdingsfestival Utrecht 2012 playlist

Hoor hier wat je op 5 mei live kunt zien

, Tekst: redactie 3voor12/Utrecht

Bevrijdingsfestival Utrecht 2012 playlist

Hoor hier wat je op 5 mei live kunt zien

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht ,

Zaterdag is het alweer zover, dan vieren we dat we in vrijheid leven. Verbaal pakken we elkaar wel eens aan, maar het feit dat dat kan is een bewijs dat we in vrij land leven. De festiviteiten in Utrecht vinden net als de voorgaande jaren plaats in Park Transwijk. Om vast in de stemming te komen hebben we een spotify playlist gemaakt met artiesten en bands die op het Bevrijdingsfestival in Utrecht zullen spelen.

Aan de line-up van het Bevrijdingsfestival is overigens nog een naam toegevoegd. Aafke Romeijn, die tijdens de januari-editie van Club 3voor12/Utrecht haar debuut-album Stella Must Drie presenteerde, heeft via een wedstrijd van Ongekend Talent een plek op het festival gewonnen. In het programma zien we verder veel bands en artiesten uit de provincie zoals Blaudzun, Mr. Polska, Boemklatsch, Joris Linssen en Caramba, Bodypolitics, Dem Slackers, Color Ones en Rachèl Louise. De presentatie van een van de podia, het Sena Talent Stage, is in handen van twee 3voor12/Utrecht medewerkers: hoofdredacteur Renate van Roosmalen en radio-coördinator Rob Kemperman. Last en zeker niet least presenteren we met Minus the Tiger ook één van de bands op datzelfde podium.

3voor12/Utrecht doet verslag van Bevrijdingsfestival Utrecht 2012. Houd de website in de gaten voor interviews met artiesten, nieuws en live-verslagen.

Te zien: Bevrijdingsfestival Utrecht met o.a. Nick en Simon, Ali B, Blaudzun, Bart Constant, Mr. Polska, Minus the Tiger, Bodypolitics, zaterdag 5 mei vanaf 12.00 uur @ Park Transwijk, Utrecht

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht