Eerste namen Festival In Vervoering Eerste namen Festival In Vervoering

Mobielste festival van Utrecht vindt plaats op 4 en 5 augustus

, Tekst: redactie 3voor12/Utrecht

Eerste namen Festival In Vervoering

Mobielste festival van Utrecht vindt plaats op 4 en 5 augustus

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht ,

Augustus lijkt – zeker met dit weer – nog ver weg, maar is al over drie maanden. Een goed moment voor de organisatie van Festival In Vervoering om de eerste namen bekend te maken van de bands en artiesten die op de 2012-editie gaan spelen: Awkward i, Oh, Brave Wide Eyes, Minus the Tiger en Bodypolitics.

Awkward i, Oh, Brave Wide Eyes, Minus the Tiger, Sideditch, Peter Katz, Kids With Guns, Bodypolitics, Aafke Romeijn en Mezlev zullen op 4 of 5 augustus spelen op het mobielste en intiemste festival van Utrecht. Tijdens vorige edities stonden bands, singer-songwriters, dichters, filmmakers en theatermakers op bijzondere podia als bootjes, bakfietsen en vouwwagens om het publiek letterlijk en figuurlijk in vervoering te brengen.

Net als vorig jaar vormt het stadscentrum rond de Korte Minrebroederstraat (Stadhuis / café De Zaak) het decor van de eerste festivaldag. Dat In Vervoering een mobiel festival is wordt vervolgens bewezen als de festivalkaravaan een dag later neerstrijkt in Park Lepelenburg. Als vanouds is deze groene oase aan de rand van het centrum het toneel van de In Vervoering-zondag.

Verder zal er deze editie weer veel aandacht worden besteed aan ander artistiek talent, vooral afkomstig uit de provincie Utrecht. Op tal van bijzonder locaties en podia vallen onder meer dichters, theatermakers en beeldend kunstenaars te ontdekken. De komende maanden wordt het programma van In Vervoering 2012 uitgebreid met vele bekende en minder bekende namen.

Komt alvast in de stemming met de sessie die Marten de Paepe vorig jaar in het Spoorwegmuseum gaf en lees ons dossier over de editie van vorig jaar!

Te zien: Festival In Vervoering, zaterdag 4 en zondag 5 augustus @ respectievelijk Korte Minrebroederstraat en Park Lepelenburg

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht