Winnen! 2x2 kaarten voor deBeschaving! Winnen! 2x2 kaarten voor deBeschaving!

Winnen! 2x2 kaarten voor deBeschaving!

Festival deBeschaving is het eendaagse openluchtfestival waar niet alleen muziek, maar ook theater, games en wetenschappelijke programma’s en experimenten samenkomen in de meest unieke setting van Nederland, de Botanische Tuinen van het Utrecht Science Park. Een dag vol avontuur en ontdekking, waar gevestigde namen, actuele trends of juist ondergrondse ontwikkelingen voorbij kunnen komen. Een ware eyeopener met een line-up die gaat van Case Mayfield, via Alt J tot Olivier Weiter is deBeschaving een spannend en sfeervol festival, toegankelijk voor een breed publiek in Utrecht en wijde omgeving.

Het gehele programma aanbod van deBeschaving is inmiddels geëxplodeerd! Godzijdank is het fantastische blokkenschema inmiddels online verschenen en kun je je eigen touw er aan vastknopen: check www.debeschaving.nl!

Winnen? Wij mogen 2x2 kaarten weggeven! Mail vóór maandag 25 juni 11.57 uur naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl o.v.v. 'Ook ik ben beschaafd'. Vergeet niet je volledige naam te vermelden. Heb je gewonnen, krijg je per mail bericht.

Te doen: Prijsvraag voor maandag 25 juni @ 3voor12utrecht.nl

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht