Nieuwe namen In Vervoering Nieuwe namen In Vervoering

Mobiel festival haalt het Canadese The Wilderness of Manitoba naar Utrecht

Nieuwe namen In Vervoering

Mobiel festival haalt het Canadese The Wilderness of Manitoba naar Utrecht

Waar Festival In Vervoering zich in voorgaande edities concentreerde op het programmeren van lokale en regionale acts, verwelkomt het festival dit jaar The Wilderness of Manitoba uit Canada. Het vijftal strijkt tijdens hun Nederlandse tour het weekend van 4 en 5 augustus neer in Utrecht.

Naast deze Canadezen, verwelkomt Festival In Vervoering dit jaar ook het Utrechtse The Dance, Maya & Adrian en Peter Vandrie. Eerder werden al namen als Awkward i, Oh, Brave Wide Eyes, Minus the Tiger, Sideditch, Peter Katz, Kids With Guns, Bodypolitics, Aafke Romeijn en Mezlev bekend gemaakt.

3voor12/Utrecht caravan
Ook dit jaar is 3voor12/Utrecht weer van de partij in park Lepelenburg met de onovertroffen caravansessies-met-luisterpaal. Daarbij organiseren we vanuit het park weer excursies naar het Spoorwegmuseum waar een aantal akoestische sessies in zo'n mooie klassieke wagon plaatsvinden. Hierover lees je de komende tijd alles op de site. Alvast een beetje voorpret? Check het dossier 2011 voor de sessies van vorig jaar.

Kunstroute tijdens Festival In Vervoering
Robert Roeling maakt schilderijen, collages, beelden en installaties op verrassende locaties. Tijdens In Vervoering presenteert hij een route vol kunstwerken van materialen als plastic, afval, acryl en tape. In zijn opgeblazen megalomane installaties spreekt een duidelijke boodschap. Hij is een kunstnomade die zich met een been midden in de maatschappij staande probeert te houden terwijl hij met het andere been rent op zoek naar de vrijheid om iedere keer opnieuw te bepalen wat hij het liefst wil.

Vrijwilligers
Ook dit jaar zoekt In Vervoering weer naar enthousiaste vrijwilligers om te komen helpen op 4 en 5 augustus. Wil jij je steentje bijdragen aan het meest intieme festival van Utrecht? Kijk dan op de site van In Vervoering www.in-vervoering.nl voor meer informatie.

Te zien: Fetsival In Vervoering, 4 en 5 augustus 2012 @ Minnebroedersstraat en Lepelenburgpark, Utrecht

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht