3voor12/Utrecht zoekt nieuwe medewerkers 3voor12/Utrecht zoekt nieuwe medewerkers

Gezocht: talentvolle schrijvers, fotografen en eindredacteuren

, Tekst: redactie 3voor12/Utrecht

3voor12/Utrecht zoekt nieuwe medewerkers

Gezocht: talentvolle schrijvers, fotografen en eindredacteuren

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht ,

Ben je gek op muziek, woon je in de provincie Utrecht en heb je talent in huis om bij te dragen aan een creatief, crossmediaal platform? Wacht dan niet langer en meld je aan als vrijwilliger van 3voor12/Utrecht!

3voor12/Utrecht, hét crossmediale muziekplatform van de provincie Utrecht, is alsmaar groeiende. Naast een site vol reportages, interviews, recensies en andere muzikale content, hebben we een wekelijks radioprogramma en een maandelijkse Clubavond in dB’s. Daarbij organiseren we geregeld eigen evenementen, zoals de 3voor12/Utrecht Awards en BEDEVAART. Behalve in de stad Utrecht, zijn we ook in de provincie actief. Dit alles hopen we de komende tijd nog verder uit te bouwen en te verbeteren. En daar hebben we jou bij nodig!

Algemeen
Het 3voor12/Utrecht-team is per direct op zoek naar talentvolle schrijvers, fotografen en eindredacteuren die zich graag op vrijwillige basis parttime willen inzetten voor de bloeiendste 3voor12/Lokaalsite van Nederland.

Wij bieden:

  • een kans om je talent te laten zien en te ontwikkelen
  • een jong en enthousiast team waar veel plaats is voor eigen inbreng
  • maandelijkse bijeenkomsten, borrels en niet te vergeten Club 3voor12/Utrecht
  • de kans om een netwerk op te bouwen in de muzikale sector

Wij vragen:

  • een creatieve, pro-actieve houding
  • enthousiasme, tijd en energie
  • (enige) kennis van de alternatieve muziek in de provincie Utrecht

Functies
Als schrijver neem je interviews af, doe je verslag van concerten en festivals, stel je nieuwsberichten op en recenseer je cd’s. Je hebt een vlotte pen, beschikt over een journalistieke houding, bent goed in het vinden van de originele insteek en schrijft 1 à 2 stukken per maand. Interesse in hiphop en dance is een pre.

Als fotograaf leg je het Utrechtse muziekleven vast. Je houdt je bezig met popfotografie in de brede zin van het woord. Afhankelijk van je wensen en talenten, fotografeer je zo'n twee keer per maand tijdens concerten en festivals, maak je portretten bij interviews en/of bekwaam je je in documentairefotografie. Er is veel ruimte voor (en behoefte aan) eigen inbreng en initiatief.

Als eindredacteur bepaal je de uitstraling van 3voor12/Utrecht. Je redigeert zo'n drie stukken per week op grammatica, spelling en inhoud en zorgt er - via het content management system - voor dat de artikelen online komen te staan. Een meer gedetailleerde omschrijving van de functie vind je hier.

Reageer nu!
Voel jij je aangesproken? Aarzel niet en mail de redactie van 3voor12/Utrecht via info@3voor12utrecht.nl.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht