Meer nieuwe namen Festival In Vervoering Meer nieuwe namen Festival In Vervoering

Mobielste festival van het land strijkt 4 en 5 augustus weer neer in de stad

Meer nieuwe namen Festival In Vervoering

Mobielste festival van het land strijkt 4 en 5 augustus weer neer in de stad

De karavaan van het tweedaagse Festival In Vervoering strijkt ook dit jaar weer neer in de Domstad. Onder andere Laura Arkana, T.S. Eliot Appreciation Society, awkward i en Aafke Romeijn zullen tijdens Utrechts mobielste festival te zien zijn. De zevende editie van Festival In Vervoering barst niet alleen van het Utrechtse talent. Dit jaar maken ook twee Canadese acts, te weten The Wilderness of Manitoba en Peter Katz, hun opwachting. Uiteraard is 3voor12/Utrecht aanwezig om Festival In Vervoering te verslaan.

Zaterdag 4 augustus presenteert Festival In Vervoering een fijn muziekprogramma op de Korte Minrebroederstraat in hartje Utrecht (het plein voor café de Zaak). Minus the Tiger, Bodypolitics, The Dance en Kids with Guns warmen daar je In Vervoering-weekend op. De avond wordt afgesloten met een dampende mix van Electroswing, Balkan, Dub en House door Sunshine Reggie’s Trompettendisco.

Naast de vele mobiele podia die het festival op zondag 5 augustus in Park Lepelenburg neerzet is ook de 3voor12/Utrecht caravan als vanouds weer aanwezig en presenteert dit jaar drie uiteenlopende bands. Sideditch uit Deventer maakt alternatieve rockpop met invloeden van The National, Editors en Death Cab For Cutie. Sinds de oprichting van de band in 2007 timmert Sideditch flink aan de weg. En niet onverdienstelijk. Gekleed in donkere stijlvolle kleding hebben de vijf bandleden al flink wat optredens op hun naam staan. Naast deze mannen uit het oosten van het land maakt Laura Arkana haar opwachting in onze caravan. Slechts begeleid door een gitaar worden kleine onderwerpen afgewisseld met de grote vragen van het leven. De uit Canada afkomstige Peter Katz maakt het programma in de caravan compleet. Katz is een gelauwerd en awardwinnend muzikant in eigen land. Die met meer dan 150 optredens over de hele wereld, afgelopen jaar van al onze artiesten letterlijk en figuurlijk de meeste vlieguren moet hebben gemaakt. Ook de traditionele gegarandeerd-kippenvel-garantie-prijs komt hem dit jaar toe. Kom dus vooral een kijkje nemen!

Te zien: Festival in Vervoering, 4 en 5 augustus 2012 @ Korte Minnebroederstraat en Park Lepelenburg, Utrecht.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht