3voor12/Utrecht TV: De Club van Juni 3voor12/Utrecht TV: De Club van Juni

Twee bands, een singer songwriter en de Selecteert in de mix

, Camera: Sofie Rouw, Ferry Coljé, Olga Rivas Morales, Gerben Schmidt / Videomix-montage: Gerben Schmidt

3voor12/Utrecht TV: De Club van Juni

Twee bands, een singer songwriter en de Selecteert in de mix

Camera: Sofie Rouw, Ferry Coljé, Olga Rivas Morales, Gerben Schmidt / Videomix-montage: Gerben Schmidt ,

De laatste Club 3voor12/Utrecht-editie van dit seizoen zit er weer op. Op een van die zeldzaam warme dagen die deze Nederlanse zomer inmiddels telt, beklommen zes acts twee podia in en bij dB's. Bijzonder van deze Club was wel de loods die NUtrecht ter beschikking stelde waar een klein eenmalig podiumpje het licht zag. En wat verder opviel aan deze zomerse editie was de grote diversiteit aan acts; prachtige singer-songwrite liedjes van Lucas Hamming, folkpunk van Circle J, verstilde plaatjes van Mekong, dance van Sp1ral, Nederlandstalige relipop van Mensenkinderen en het muzikaal allegaartje van Kroons. Helaas viel het aantal bezoekers dat ook werkelijk voor de podia aanbelandde wat tegen, ongetwijfeld van doen met de hitte en dat vermaledijde voetbal. Veel mensen bleven lekker in de biergarten hangen of zaten gekluisterd aan de buis om Duitsland af te zien druipen.

Gelukkig was ons immer parate 3voor12/Utrecht videoteam en masse aanwezig om alles vast te leggen vanuit verschillende standpunten. Die hebben we weer gemonteerd in de onovertroffen videomixer, zodat je alsnog het best dat Utrecht te bieden had in de zomer van 2012 kunt meemaken. Klik en kijk!

Gezien: Club 3voor12/Utrecht met o.a. Lucas Hamming, Mekong, Circle-J en Sp1ral, donderdag 28 juni 2012 @ dB’s en NUtrecht, Utrecht.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht