Oliebollen, glühwein én Thickshag & Marty Oliebollen, glühwein én Thickshag & Marty

Sfeervol optreden Thickshag & Marty tijdens Winter Station in Spoorwegmuseum

, Tekst & foto’s: Roy Wolters

Oliebollen, glühwein én Thickshag & Marty

Sfeervol optreden Thickshag & Marty tijdens Winter Station in Spoorwegmuseum

Tekst & foto’s: Roy Wolters ,

Tijdens de kerstvakantie werd Het Spoorwegmuseum aan de Maliebaan omgetoverd tot een heus Winter Station, inclusief een overdekte ijsbaan en tal van optredens. 3VOOR12/Utrecht-fotograaf Roy Wolters nam een kijkje bij het optreden van Johan Perk en Martin van Mourik, beter bekend als het Utrechtse bluegrassduo Thickshag & Marty en maakte een sfeervol verslag.

Tijdens de kerstvakantie werd Het Spoorwegmuseum aan de Maliebaan omgetoverd tot een heus Winter Station. Kerstbomen, guirlandes, een ouderwetse carrousel, een overdekte ijsbaan, duizenden lichtjes en de geur van glühwein, oliebollen en poffertjes zorgden voor een warme nostalgische wintersfeer. Iedere dag vonden er bovendien diverse optredens plaats.

3VOOR12/Utrecht-fotograaf Roy Wolters nam een kijkje bij het optreden van Johan Perk en Martin van Mourik, beter bekend als de Utrechtse country- en bluegrassduo Thickshag & Marty en maakte een groot aantal sfeervolle foto’s. Nieuwsgierig geworden? Winter Station vindt nog tot en met 8 januari plaats in Het Spoorwegmuseum.

Gezien: Thickshag & Marty, zaterdag 31 december 2011 @ Spoorwegmuseum

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht