Bijzondere februari-editie van de Club vol soundscapes, electro en synths Bijzondere februari-editie van de Club vol soundscapes, electro en synths

Club 3voor12/Utrecht presenteert dé Utrechtse talenten en verborgen pareltjes op elektronisch gebied

, Redactie 3voor12/Utrecht

Bijzondere februari-editie van de Club vol soundscapes, electro en synths

Club 3voor12/Utrecht presenteert dé Utrechtse talenten en verborgen pareltjes op elektronisch gebied

Redactie 3voor12/Utrecht ,

De komende editie van de Club is een elektronische: chiptunes, synth en dubstep nemen dB’s over. 3voor12/Utrecht heeft dé Utrechtse talenten en verborgen pareltjes op elektronisch gebied weten te strikken: Men Of Mega, We Love People in Bearsuits, Allert, Ogri Ai, Bismuth (Yuri Landman en Arnold van de Velde) en Pathfinder. Mis deze bijzondere editie van de Club op 23 februari dus niet!

Men Of Mega
Dat Utrecht een levendige chiptune-scene heeft, weten we bij 3voor12/Utrecht maar al te goed. Eén van de meest in het oog springende acts is op dit moment 8-bit-duo Men of Mega. Niet voor niets is het duo deze maand de 3voor12/Utrecht Selecteert. Samen met de Utrechtse 8-bit/chiptune-goeroe Frans Twisk (a.k.a. Eindbaas) tourden ze afgelopen jaar door heel Nederland. Nu is eindelijk Utrecht weer aan de beurt om compleet weggebliept te worden. Vergeet je joystick niet!

We Love People in Bearsuits
"Wir sind zurruck und du hasst gluck" pronkt er bovenaan de website van We Love People in Bearsuits. De heren ken je misschien nog van hun Popronde-avontuur, dat alweer drieënhalf jaar geleden plaatsvond. Hoe de heren exact invulling gaan geven aan hun comeback, is voor ons ook nog een verrassing. Al staat één ding vast: het wordt hard, vuig en dansbaar.

Allert
Veel muzikanten kennen Allert Aalders als de vaste Front of House (geluidstechnicus) van Tivoli. Wat veel minder mensen weten, is dat hij in het bezit is van een bijzondere collectie analoge synthesizers. Speciaal voor deze elektronische editie van de Club voorziet hij het café van dB's van dikke analoge soundscapes.

Ogri Ai
Begin 2012 verscheen de EP Damien die rapper Ogri Ai opnam samen met hiphop-producer Jaystar. Op de EP (gratis te downloaden via zijn website) is Nederlandstalige hiphop, gemixt met dubstep en zelfs dancehall, te horen. Ogri Ai ging er afgelopen jaar in de finale van de Grote Prijs van Nederland met de publieksprijs vandoor. Reden genoeg om deze druktemaker uit Amersfoort uit te nodigen bij Club 3voor12/Utrecht.

Bismuth (Yuri Landman en Arnold van de Velde)
Yuri Landman verwierf wereldfaam met zijn handgebouwde snaarinstrumenten. In het café presenteert hij samen met Arnold van de Velde een aantal van zijn bijzondere creaties. Wat ons betreft een unieke must see! Landman was enige tijd geleden te gast bij De Wereld Draait Door.
    
Pathfinder
We sluiten deze bijzondere elektronische Club af met een lome postdub-dj-set van het splinternieuwe Pathfinder. Pathfinder is het alias van Michael Uijterwaal, o.a. bekend als electro- en dubstepproducer Shock & Awe, maar ook als hiphopproducer. Zijn meest recente bijdrage als hiphopproducer is een track op de plaat van Kapabels De Avonduren. Pathfinder maakte met zijn set op het oud & nieuw-feestje bij Kytopia veel indruk en laat in dB's horen waarom. 

Te zien: Club 3voor12/Utrecht met Men Of Mega, We Love People in Bearsuits, Allert, Ogri Ai, Bismuth (Yuri Landman en Arnold van de Velde) en Pathfinder, donderdag 23 februari 2012 @ dB's, Utrecht.
De entree is zoals altijd gratis.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht