In Vervoering: De caravansessies In Vervoering: De caravansessies

Sideditch, Peter Katz, Laura Arkana en My Blue Van leven zich uit op 10 m2

, Camera & montage: Gerben Schmidt

In Vervoering: De caravansessies

Sideditch, Peter Katz, Laura Arkana en My Blue Van leven zich uit op 10 m2

Camera & montage: Gerben Schmidt ,

Ook dit jaar stond op In Vervoering het kleine 3voor12/Utrecht caravannetje. Op zondag propten vier acts zich in onze gelukkig waterdichte sleurhut terwijl toeschouwers elkaar verdrongen bij de raampjes. Een prima basis voor een paar mooie sessies.

Sideditch

Om vier uur trapte de Overijsselse band Sideditch de In Vervoering Caravansessies van dit jaar af, voor hun laatste gig voordat ze zichzelf twee weken lang in Duitsland opsluiten in een huisje. In de caravan doen ze nog even wat ze goed doen: muziek maken.

Peter Katz

Voor Peter Katz was ruimte in elk geval geen probleem. Er was zelfs nog plek voor een handvol toeschouwers. Knus bij zijn luisteraars speelde de songwriter zijn gevoelige songs. Ondanks de temperatuur: kippenvel.
 

Laura Arkana

Terwijl het buiten voor de verandering droog was, zong Laura Arkana binnen over regen in de ochtend. De caravan sloot de geluiden van de podia in het park nét niet buiten, maar Laura’s bijna fragiele stem overstemde het geluid van buiten ruimschoots.

My Blue Van

Nadat ze zaterdag al in een Pick-Up-truck in het Lepelenburg hadden gespeeld, stapten Dennis Wechgelaar, Bas Beenackers en Freek van Ede van My Blue Van op zondag in de caravan voor een pittig potje blues. Roffelende ritmepartijen en gitaarsolos vulden de caravan: "Please close your eyes, pretty baby, coz' it ain't gonna be pretty".

En om af te sluiten...

... nog een fragment van de bonussessie van Sideditch. Ze konden er geen genoeg van krijgen en zetten nog even een prachtige cover van the National neer. Met verve. Half in en half buiten de caravan speelden de heren van Sideditch "Fake Empire", met een eigen tintje.

Gezien: In Vervoering, met o.a. Sideditch, Peter Katz, Laura Arkana en My Blue Van, zondag 5 augustus 2012, @ Park Lepelenburg, Utrecht

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht