De zaterdag van In Vervoering De zaterdag van In Vervoering

Een verslag in beeld

, Foto's: Harold van de Kamp

De zaterdag van In Vervoering

Een verslag in beeld

Foto's: Harold van de Kamp ,

Ook dit jaar duurt Festival In Vervoering twee dagen, waarbij het mobiele festival op de zaterdag voor de tweede achtereenvolgende keer het pleintje achter het stadhuis overneemt en de dag erna de karavaan naar het Lepelenburgpark verplaatst.

Zaterdagavond beklommen achtereenvolgens The Dance, Minus the Tiger, Bodypolitics en Kids with Guns het podium bij café De Zaak. Deze bands zijn eigenlijk inmiddels allemaal net een maatje te groot voor het kleine podiumpje op de Korte Minnebroederstraat, maar dat maakt In Vervoering ook tot wat het is; een intiem festival met goede muziek en bijbehorende sfeer. En die sfeer was er, de zon scheen, het bier - overgeschonken uit flesjes van de sponsor - vloeide rijkelijk, kinderen speelden tussen de benen van het publiek door, de entourage was geweldig en de verschillende busjes, caravans en wat er allemaal nog meer op wielen stond, zorgden voor veel vrolijkheid. Al met al een zeer geslaagd feestje die 'nieuwe' zaterdag bij de Zaak, wat vorig jaar al bleek, toen het ondanks de stromende regen minstens zo leuk was. Maar wat een beetje zon al niet kan doen! Een verslag in foto's.

Gezien: Festival In Vervoering met The Dance, Minus the Tiger, Bodypolitics en Kids with Guns, zaterdag 4 augustus 2012 @ Korte Minnebroederstraat, Utrecht.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht