Le Mini Who? deel 2: de bezoekers

Winkelend publiek op muzikale ontdekkingstocht

Tekst: redactie 3VOOR12/Utrecht / Foto’s: Mirjam Tonnaer en Harold van de Kamp ,

Op zaterdagmiddag 26 november organiseerden Le Guess Who?, het label Beep! Beep! Back Up The Truck en diverse winkels en cafés Le Mini Who?. Op dit gratis toegankelijke minifestival in en rondom de Voorstraat kon het winkelend publiek niet alleen genieten van LGW-artiesten, maar ook van optredens van Spilt Milk, Case Mayfield, Bob Corn en Het Gloren.

Winkelend publiek op muzikale ontdekkingstocht

Op zaterdagmiddag 26 november organiseerden Le Guess Who?, het label Beep! Beep! Back Up The Truck en diverse winkels en cafés in en rondom de Voorstraat het gratis minifestival Le Mini Who?. Tussen 12.00 en 18.00 uur speelden artiesten als Spilt Milk, Het Gloren, Richard Buckner, Snailhouse en Bass Drum of Death in Plato, The Village Coffee & Music, De Voortuin, Puha en VinVin.
Behalve in deze cafés en winkels kon je ook in Klijs & Boon, Café Het Hart, ACU en Sussies terecht voor bijzondere acties. Zo werd in Klijs & Boon live een kunstwerk gemaakt en toonde grafisch ontwerpster Carlien Peijsel haar ‘gewoonte’-project in Puha. Speciaal voor Le Guess Who?-passe-partouthouders hielden de deelnemende partners ook diverse kortingsacties.

3VOOR12/Utrecht was erbij en maakte een tweedelig fotoverslag: een deel over de bands en een deel over de bezoekers.

Gezien: Le Mini Who?, zaterdag 26 november 2011 @ Voorstraat, Utrecht