Mei-editie van Club 3VOOR12/Utrecht in woord en beeld Mei-editie van Club 3VOOR12/Utrecht in woord en beeld

Van singer-songwriter tot remixes, de Club had het allemaal

, Tekst: Niels Spinhoven / Foto's: Jorg Roosma

Mei-editie van Club 3VOOR12/Utrecht in woord en beeld

Van singer-songwriter tot remixes, de Club had het allemaal

Tekst: Niels Spinhoven / Foto's: Jorg Roosma ,

De mei-edititie is de voorlaatste editie voor de zomerstop. Met de zomervakantie in zicht pakte Club 3VOOR12/Utrecht deze editie gevarieerd uit met Homemade Empire, Sideditch, Woods On Fire en Jesus & the Christians.

Van singer-songwriter tot remixes, de Club had het allemaal

Met de zomer in zicht was de editie van mei alweer de laatste reguliere Club 3VOOR12/Utrecht van het seizoen. En regulier betekent naar de maatstaven van de programmeurs een avond met een meer dan goed en gevarieerd programma, waarin achtereenvolgens Homemade Empire, Sideditch, Woods On Fire en Jesus and the Christians te zien en horen waren. De zomereditie zal een bijzondere zijn, ook al zo’n gewoonte. Maar daarover later meer op deze site. Laten we het over de mei-editie hebben.

Die kende een primeur: Film It Yourself. Het fenomeen is voor Lowlands bezoekende 3VOOR12-lezers wellicht al bekend, maar voor al die anderen hierbij toch een korte uitleg. De bezoekers met een iPhone 3GS of 4 werd voor de optredens gevraagd om de gratis FIY-app te gebruiken om tijdens de show per artiest enkele nummers te filmen. De aanwezige deelnemers hebben na de show de films beschikbaar gesteld aan 3VOOR12/Utrecht. Het resultaat is een gesynchroniseerde film die de thuisblijver in staat stelt om de gefilmde nummers vanuit verschillende camerastandpunten alsnog te zien. Het resultaat hebben we verzameld op deze pagina. Omdat we kosten noch moeite sparen, maakten we natuurlijk ook het vertrouwde fotoverslag.

Gezien: Club 3VOOR12/Utrecht met Homemade Empire, Sideditch, Woods On Fire en Jesus & the Christians, donderdag 26 mei 2011 @ dB's, Utrecht.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht