3VOOR12/Utrecht TV: De Club van april 3VOOR12/Utrecht TV: De Club van april

Rococo en Rachèl Louise verrassen publiek in dB's

, Tekst: Ferry Coljé / Camera & montage: Gerben Schmidt en Ferry Coljé

3VOOR12/Utrecht TV: De Club van april

Rococo en Rachèl Louise verrassen publiek in dB's

Tekst: Ferry Coljé / Camera & montage: Gerben Schmidt en Ferry Coljé ,

Op de afgelopen Clubavond was deze keer een hoofdrol weggelegd voor bands uit Groningen. Slotact was de Utrechtse singer/songwriter Rachèl Louise met gevoelige, breekbare liedjes. Helaas kon vanwege een hoog opgetrokken rookgordijn Herrek niet op video worden vastgelegd. Een verslag in beeld.

Rococo en Rachèl Louise verrassen publiek in dB's

Het spits wordt vanavond afgebeten door de Groningse punkrockband Rococo. Dit trio uit het hoge noorden weet op frisse wijze liedjes over het voetlicht te brengen en doet dat met overtuiging.

Daarna is het de beurt aan Herrek, een band eveneens uit Groningen, al werkt  frontman Gerrit van der Scheer inmiddels vanuit Rotterdam. De band is vooral experimenteel en wordt gedurende het optreden grotendeels vergezeld van rookwalmen uit de blazende rookmachine. Om deze reden helaas geen beeld van Herrek.

Afsluiter van de clubavond is Rachèl Louise. Met breekbare, gevoelige liedjes laat deze Utrechtse jonge vrouw horen over een groot singer/songwriters talent te beschikken. Ze wordt vanavond bijgestaan door een prima band, waarvan de drummer haar broer is.

Gezien: Club 3VOOR12/Utrecht met Rococo, Herrek en Rachèl Louise, donderdag 28 april 2011 @ dB's

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht