3VOOR12/Utrecht presenteert mei-editie van de Club 3VOOR12/Utrecht presenteert mei-editie van de Club

Wederom veelbelovende bands in dB's

, Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht

3VOOR12/Utrecht presenteert mei-editie van de Club

Wederom veelbelovende bands in dB's

Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Op donderdag 26 mei vindt opnieuw een veelbelovende editie van Club 3VOOR12/Utrecht plaats in dB’s. Niemand minder dan Woods On Fire, Sideditch, Homemade Empire en Jesus & The Cristians maken hun opwachting!

Wederom veelbelovende bands in dB's

Klaar voor een nieuwe editie van Club 3VOOR12/Utrecht? Wij wel! Acts van de maand zijn Woods On Fire, Sideditch en Homemade Empire. En als klap op de vuurpijl presenteert Jesus & The Cristians deze avond het album Remixing Water Into Wine. Komen dus! Donderdag 26 mei om 21.00 uur in dB’s.

Woods On Fire is een nieuwe Utrechtse indie-band die nog geen twee maanden geleden hun eerste show speelde. De band is van plan om komend najaar de studio in te gaan voor de opnames van hun debuutalbum. Omdat van wachten niemand blij wordt, zetten ze onlangs drie veelbelovende demotracks online.  Post-rock- en indie-liefhebbers kunnen hun hart ophalen: Woods On Fire is een welkome toevoeging aan het Utrechtse muzieklandschap.

Sideditch is een softrock-band uit Deventer. In 2010 verscheen de door Martijn Groeneveld geproduceerde studio-demo Mary Me. De sfeervolle nummers doen denken aan het werk van grootheden als The National en Arcade Fire. Sideditch stond afgelopen maand nog in het voorprogramma van het Deense Annasaid en werd onlangs geselecteerd om mee te gaan met de Popronde.    

Singer-songwriter Homemade Empire maakt mooie fragiele liedjes en op plaat soms ook soundscapes/geluidscollages. Homemade Empire alias Bart de Kroon maakte voorheen deel uit van onder andere We vs Death en de band van Pien Feith. 

Jesus & The Christians
is het alter ego van de Utrechtse producer en muzikant Pim van de Werken (Silence is Sexy/Eins, Zwei Orchestra).  Tijdens de Club zal  Jesus & The Cristians het album Remixing Water Into Wine presenteren, dat zich laat beluisteren als de stand van zaken in de Nederlandse popmuziek anno 2011. Komt dat horen!

Te zien: Club 3VOOR12/Utrecht, met Woods On Fire, Sideditch,  Homemade Empire en Jesus & The Christians, donderdag 26 mei 2011, 21:00 uur @ dB’s.
Gratis entree, reserveren niet nodig. Zeker zijn van een plek? Kom op tijd!

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht