3VOOR12/Utrecht presenteert: de maart-editie van de Club 3VOOR12/Utrecht presenteert: de maart-editie van de Club

Vier knallende acts luiden het begin van de lente in

, Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht

3VOOR12/Utrecht presenteert: de maart-editie van de Club

Vier knallende acts luiden het begin van de lente in

Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

De Club van februari – voor het eerst geprogrammeerd door drie nieuwe aanwisten – kan met recht een succes genoemd worden. Onze kersverse programmeurs hebben niet stilgezeten en hebben ook deze lentemaand weer heel wat voor je in petto. Met acts als Uncle Frankle, Roy Santiago, Jelte Tuinstra en Kypski belooft de maart-editie van de Club wederom een spektakel te worden. Donderdag 31 maart in dB’s! Jij komt toch ook?

Vier knallende acts luiden het begin van de lente in

Het lentezonnetje begint langzaamaan door te breken en dat moeten we vieren! Waar? In dB’s natuurlijk! Op donderdag 31 maart tijdens Club 3VOOR12/Utrecht! We presenteren deze schitterende lentemaand vier knallende acts: Uncle Frankle, Roy Santiago, Jelte Tuinstra en Kypski. Mis het niet!

In een stampvolle Ekko presenteerde Uncle Frankle eind 2010 hun EP Discrepancies. Deze maand verzorgen de Utrechtse brit-poppers het voorprogramma van Ginger Ninja in Tivoli de Helling. Hoog tijd dus om de steevast in stijlvol zwart-wit gehulde heren uit te nodigen voor een optreden bij Club 3VOOR12/Utrecht.

Roy Santiago brengt op 28 maart zijn langverwachte album The Great Pretender uit. Na een hele rits aan EP’s, opgenomen in zijn thuisstudio en gevuld met gruizige low-fi popliedjes, verschijnt er nu een wat opgewekter studioalbum. De verwachtingen voor deze eerste plaat zijn hoog gespannen. En daar is alle reden toe: aan The Great Pretender werkten artiesten mee als Xavier Teerling (alleskunner van o.m. The Gospel), Sjors van der Meulen (The Kevin Costners), Tim van Delft (drummer van De Staat), Lea, Chantal Acda en Milena Eva (Goslink). Met recht is Roy Santiago deze maand dan ook uitgeroepen tot 3VOOR12/Utrecht Selecteert.

Momenteel is multi-talent Jelte Tuinstra bezig met het opnemen van zijn debuutalbum. 3VOOR12/Utrecht nodigt deze jongeman inclusief band alvast uit voor showcase-optreden tijden de Club van maart. De funky popliedjes die reeds op zijn myspace te beluisteren zijn, liegen er namelijk niet op. Wat de programmeurs van de Club betreft, is Jelte er één om de komende tijd goed in de gaten te houden. Wees er net als wij vroeg bij en kom 31 maart naar dB’s.

Als er één Utrechtse turntablelist/DJ is die geen introductie nodig heeft, is het wel Kypski. En ja, we bedoelen die van C-Mon! Ga donderdag 31 maart compleet uit je dak tijdens zijn afsluitende DJ-set.

Te zien: Club 3VOOR12/Utrecht, met Uncle Frankle, Roy Santiago, Jelte Tuinstra en Kypksi, donderdag 31 maart 2011, 21:00 uur @ dB’s. Gratis entree, reserveren niet nodig. Zeker zijn van een plek? Kom op tijd!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht