3VOOR12/Utrecht Selecteert… Mr. Polska 3VOOR12/Utrecht Selecteert… Mr. Polska

Vanaf nu elke maand een nieuwe Utrechtse artiest in de spotlight

, Redactie 3VOOR12/Utrecht

3VOOR12/Utrecht Selecteert… Mr. Polska

Vanaf nu elke maand een nieuwe Utrechtse artiest in de spotlight

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

In navolging van 3VOOR12 landelijk, presenteren wij je vanaf nu elke maand 3VOOR12/Utrecht Selecteert. In deze rubriek selecteren wij maandelijks een Utrechtse band of artiest die meer aandacht verdient. Deze maand is de keuze gevallen op Mr. Polska.

Vanaf nu elke maand een nieuwe Utrechtse artiest in de spotlight

In Utrecht zijn er een hoop veelbelovende artiesten die meer aandacht verdienen. In navolging van 3VOOR12 landelijk, starten wij daarom vanaf deze maand met onze eigen 3VOOR12/Utrecht Selecteert.

Elke maand selecteert 3VOOR12/Utrecht een talentvolle band of artiest uit de provincie Utrecht. In die maand laten wij je met de geselecteerde kennismaken, door middel van een interview, een fotoverslag en een video-item. Nieuwsgierig geworden? Aan het eind van de maand kun je de 3VOOR12/Utrecht Selecteert zelf aanschouwen in dB’s tijdens Club 3VOOR12/Utrecht.

Voor de allereerste 3VOOR12/Utrecht Selecteert is de keuze gevallen op Mr. Polska. Deze van oorsprong Poolse rapper, ook wel Polski genoemd, dook de afgelopen jaren op in nummers van Skinto, Spacekees, Negativ en Steen. Ook kennen we zijn gezicht en donderstem van de laatste editie van Utreg Centraal, waar hij het podium deelde met Utrechtse hiphopkopstukken als J.A.E., Skiggy Rapz en Master Surreal.

Hoewel zijn debuutplaat De Voorbereiding uit 2007 dateert, speelde Mr. Polska zich het afgelopen anderhalf jaar pas echt goed in de kijker. Samen met de videomakers van Opslaan Als keerde hij eind 2009 terug naar zijn vaderland om de clip bij het nummer ‘Kapoole Mashien’ op te nemen. Met succes: de video had binnen een week meer dan 100.000 views op YouTube. 2010 blijkt een topjaar, met een finaleplek in de Grote Prijs, een State Award voor Rookie Of The Year en een succesvolle wintersessie op 101Barz.

Inmiddels is Mr. Polska bezig met zijn nieuwe cd De Fles, die hij zal uitbrengen bij zijn eigen label Nouveau Riche Music. Twee weken geleden nam hij zijn tweede sessie op bij 101Barz en komend weekend gaat hij op pad voor een nieuwe videoclip met Opslaan Als. Hoog tijd dat 3VOOR12/Utrecht nader kennismaakt met deze veelbelovende rapper. Hou de site in de gaten!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht