3VOOR12/Utrecht presenteert: de februari-editie van de Club 3VOOR12/Utrecht presenteert: de februari-editie van de Club

Geprogrammeerd door een spiksplinternieuwe crew

, Redactie 3VOOR12/Utrecht

3VOOR12/Utrecht presenteert: de februari-editie van de Club

Geprogrammeerd door een spiksplinternieuwe crew

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Met gepaste trots presenteert 3VOOR12/Utrecht de februari-editie van de Club, geprogrammeerd door een spiksplinternieuwe crew! Wat onze nieuwelingen voor jou in petto hebben? The Fudge, Mr Polska, Aestrid en het Eindbaas dj-team. Donderdag 24 februari in dB’s!

Geprogrammeerd door een spiksplinternieuwe crew

De vorige Club bespiegelde het einde van een tijdperk. We namen afscheid van programmeurs Jelte Heringa en Joram Tornij, die sinds de zomer van 2009 – samen met een heleboel anderen natuurlijk – de Club tot een groot succes wisten te maken. Vanaf heden waait er een frisse wind door dit maandelijkse evenement.

En onze nieuwe programmeurs hebben er zin in! Jarl Hector, Myrthe Braam en Ronald Straetemans zijn vol goede moed aan de slag gegaan en niet zonder resultaat! Donderdag 24 februari verwelkomt 3VOOR12/Urecht maar liefst vier acts, die zeker niet de minste zijn. Wij noemen: The Fudge, Mr Polska, Aestrid en het Eindbaas dj-Team. Zorg dat je er bij bent!


The Fudge is een zeskoppige rockband uit Utrecht. Dit jonge gezelschap schopte het in 2010 tot de finale van de Grote Prijs van Nederland en ging er vandoor met de publieksprijs. Met een mix van rock, ska en klezmer zet het zestal een energieke liveshow neer die geen moment verveelt. Kom en oordeel zelf op donderdag 24 februari in dB’s.

Mr Polska
is een van oorsprong Poolse rapper. Hij dook de afgelopen jaren op in nummers van Skinto, Spacekees, Negativ en Steen. Wat je van deze jongeman kunt verwachten? Vuige hiphop beats en teksten doordrenkt met een flinke dosis zelfspot. Hij is met recht de 3VOOR12/Utrecht Selecteert-act van deze maand en een bezoekje aan de Club dan ook meer dan waard.

Volgens 3VOOR12/Utrecht is Aestrid één van de meest veelbelovende Utrechtse bands van dit moment. Na vier jaar radiostilte verschijnt een dezer dagen het langverwachte tweede album. Een voorproefje van The Echo Resistance is op de website van deze popband te beluisteren. Voor de officiële presentatie van de CD kom je echter naar De Club! Veel leuker!

Eindbaas haalt de beste chiptune artiesten van over de hele wereld naar Nederland. Als afsluiter van de avond zal het Eindbaas DJ Team Club 3VOOR12/Utrecht voorzien van een flinke dosis micromusic. Bliepjes à la Nintendo, Atari, Gameboy, Sega, Amiga en C64: het kan niet op! Dat wordt een partijtje stuiterballen.


Te zien: Club 3VOOR12/Utrecht, met The Fudge, Mr Polska, Aestrid en het Eindbaas dj-Team, donderdag 24 februari 2011, 21.00 uur @ dB’s. Gratis entree, reserveren niet nodig. Zeker zijn van een plek? Kom op tijd!

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht