Mooie winnaars en sterke optredens bij 3VOOR12/Utrecht Awards 2011 Mooie winnaars en sterke optredens bij 3VOOR12/Utrecht Awards 2011

Spanning te snijden in een vol en gezellig EKKO

, Tekst: Marc van der Laan / Foto’s: Arne Coomans, Irene Hadiprayitno en Tim van Veen

Mooie winnaars en sterke optredens bij 3VOOR12/Utrecht Awards 2011

Spanning te snijden in een vol en gezellig EKKO

Tekst: Marc van der Laan / Foto’s: Arne Coomans, Irene Hadiprayitno en Tim van Veen ,

De inmiddels traditionele rode loper lag weer klaar voor de ingang van EKKO. Het teken dat de jaarlijkse 3VOOR12/Utrecht Awards op het punt stonden om uitgereikt te worden. Onze fotografen legden de optredens en het uitreiken van de prijzen vast.

Spanning te snijden in een vol en gezellig EKKO

De inmiddels traditionele rode loper lag weer klaar voor de ingang van EKKO. Het teken dat de jaarlijkse 3VOOR12/Utrecht Awards op het punt stonden om uitgereikt te worden. In een feestelijk en gezellig druk EKKO was de spanning te snijden. Welke artiesten zouden er met de felbegeerde prijzen vandoor gaan?

Grote winnaar werd de singer-songwriter Rachèl Louise, die naar huis ging met de Award voor meest veelbelovende Utrechtse artiest. Maar ook de andere winnaars mochten er zijn: Kytopia als beste platform/initiatief, Roosbeef maakte het beste album van 2011, Jason Köhnen als de beste muzikant en Eefje de Visser en haar band als beste live-act. Minus the Tiger, Roosbeef en Mr. Polska zorgden voor het muzikale entertainment en alle drie verzorgden ze sterke optredens.

Onze fotografen legden de optredens en het uitreiken van de prijzen vast.

Gezien: 3VOOR12/Utrecht Awards 2011, met Roos Rebergen, Tim van Oosten en Tom Pintens (Roosbeef), Mr. Polska en Minus the Tiger, zaterdag 17 december 2011 @ EKKO

Te zien: twee van de drie genomineerden voor meest veelbelovende Utrechtse artiest spelen de komende maand in Utrecht en de ander doet een mooie showcase.
-  Rachèl Louise als voorprogramma van Dotan, woensdag 21 december 2011 @ Tivoli de Helling, Utrecht.
- Cosmo V als voorprogramma van Tape Cuts Tape (van voormalig dEUS-lid Rudy Trouvé), vrijdag 13 januari 2012 @ dB’s, Utrecht.
- De Avonduren, zaterdag 14 januari 2012 @ Eurosonic/Noorderslag, Groningen. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht