3VOOR12/Utrecht presenteert de april-editie van de Club 3VOOR12/Utrecht presenteert de april-editie van de Club

Het is lente en dat vieren we!

, Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht

3VOOR12/Utrecht presenteert de april-editie van de Club

Het is lente en dat vieren we!

Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Het is warm. Het is zonnig. Het is volop lente! En dat vieren we bij 3VOOR12/Utrecht. Op donderdag 28 april presenteren we opnieuw een Club in dB’s. Acts van de avond zijn Rococo, Herrek en Rachèl Louise. Als afsluiter komen de 3VOOR12/Utrecht resident DJ’s plaatjes draaien. Komen!

Het is lente en dat vieren we!

Het wordt weer smullen geblazen. Op donderdag 28 april presenteert 3VOOR12/Utrecht een nieuwe Club. Acts zijn Rococo, Herrek, Rachèl Louise en de 3VOOR12/Utrecht resident dj’s. Toegang is gratis, aanvang om 21.00u in dB’s. Komt allen!

Britpop-trio Rococo komt uit Groningen. Begin april brachten de meiden hun debuut EP uit. De vier duidelijk Brits geïnspireerde nummers laten goed horen dat het drietal precies weet waar het mee bezig is. Rococo stond afgelopen jaar in het voorprogramma van onder andere The Drums, Lola Kite en A Silent Express. Eind april zijn ze te zien tijdens Club 3VOOR12/Utrecht.

Herrek brengt een mix van dansbare, zoete melodieën en grillige geluidserupties. Het nummer Exile stond eind 2010 op de Hollandse Nieuwe-compilatie. Frontman Gerrit van der Scheer – die je wellicht kent van Bonne Aparte of Luik – werkte het afgelopen half jaar in stilte aan een album dat nu bijna af is. Op 28 april is hij bij ons op bezoek.

De nummers van singer-songwriter Rachèl Louise zijn te vergelijken zijn met die van Maria Mena, Adele en Sara Bareilles. De afgelopen tijd trad ze veel op tijdens huiskamerconcerten door heel Nederland en vorige maand schopte ze het nog tot de finales van The Clash of the Titans en Het Geheim van Starsound.

Hekkensluiter van de avond zijn de 3VOOR12/Utrecht resident dj’s. Dansen zullen jullie!

Te zien: Club 3VOOR12/Utrecht, met Rococo, Herrek, Rachèl Louise en de 3VOOR12/Utrecht resident dj’s, donderdag 28 april 2011, 21:00 uur @ dB’s. Gratis entree, reserveren niet nodig. Zeker zijn van een plek? Kom op tijd!

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht