A Day in the Life: Tududuh

Band doet Berlijn aan voor een korte tour en opnames van de nieuwe videoclip

Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht / Foto's: Eileen Pinkerton, Joris van Welsen en Tududuh ,

In de serie A Day in the Life geeft 3VOOR12/Utrecht je letterlijk een kijkje in het leven van muzikaal Utrecht. In deze editie van het muzikale fotodagboek volgen we Tududuh tijdens hun bezoekje aan Berlijn.

Band doet Berlijn aan voor een korte tour en opnames van de nieuwe videoclip

Tududuh heeft zich ontwikkeld van het soloproject van zanger/gitarist Ronald Straetemans tot een hechte band. Het eerste optreden met volledige band vond eind juli plaats in de grote zaal van Paradiso. Een week later trokken Otto de Jong (Swelter, Mary Had A Little Band), Jelte Timmer (Common People) en Michiel Bel (ex-Illicit, Pax en Pry, Mdungu) naar Berlijn voor enkele optredens en de opnames van een video. Berlijn is bekend terrein voor Ronald. Hij heeft er vorige zomer vier maanden gewoond en daar onder andere de laatste EP Tududuh 03 opgenomen. De nieuwe EP van de band, getiteld Yeah Yeah Yeah, wordt zaterdag 2 oktober gepresenteerd op de bijzondere locatie van stadserf RoodNoot.


Te zien: EP-presentatie Tuduhduh, zaterdag 2 oktober @ RoodNoot, Oude Vleutenseweg 33.
Reserveren kan via tududuh@gmail.com of door je aan te melden op de
facebookpagina. Update 1 oktober: de reserveringslijst voor het concert zit helaas vol en reserveren is dus niet meer mogelijk.