Club 3VOOR12/Utrecht oktober: fotoverslag

Onvervalste clubsfeer in beeld vervat

Tekst: Renate van Roosmalen / Foto's: Bart Schalkwijk ,

Afgelopen donderdag deed Club 3VOOR12/Utrecht dB’s volgens goed maandelijks gebruik op zijn grondvesten trillen. Er was pop, er was rock, er was hiphop, er was dance. Er was volk, er was bier, er was praat, er was plezier. Er was zelfs een banaan. Soms is het leven zo eenvoudig.

Onvervalste clubsfeer in beeld vervat

Warm, maar behaaglijk. Vertrouwd, maar verrassend. Luid, maar aangenaam. De club moet je proeven. Dat was precies wat de bezoekers van de oktobereditie van Club 3VOOR12/Utrecht deden. In een eenvoudige doch smaakvolle ambiance lieten zij hun smaakpapillen prikkelen door een gevarieerd muzikaal palet. Het resulteerde in een totaalpakket waarin niet alleen de muziek, maar ook de bezoekers, de setting, de aankleding en de energie van de performances essentiële bijdragen leverden.

Alhoewel lang niet alle zintuigelijke waarnemingen zich in webcontent laten vatten, doen wij een dappere poging. Voor zij die er niet waren en zij die de herinnering willen doen opleven: een fotoverslag.

Gezien: Club 3VOOR12/Utrecht, met Tududuh, Ongezond, Scram C Baby en Pompidou, donderdag 28 oktober 2010 @ dB’s, Utrecht