Nieuwe namen bekend voor festival Grasnapolsky Nieuwe namen bekend voor festival Grasnapolsky

Stayokay Utrecht-Bunnik bijzondere locatie voor muziek, theater, poëzie en beeld

, Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht

Nieuwe namen bekend voor festival Grasnapolsky

Stayokay Utrecht-Bunnik bijzondere locatie voor muziek, theater, poëzie en beeld

Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Op 17 en 18 december 2010 vindt de allereerste editie van festival Grasnapolsky plaats. Eerder maakten we al de eerste vijf namen bekend, en nu mogen we er nog een aantal aan dat rijtje toevoegen.

Stayokay Utrecht-Bunnik bijzondere locatie voor muziek, theater, poëzie en beeld

Op 17 en 18 december 2010 vindt de allereerste (winter)editie van festival Grasnapolsky plaats. Vorige week mochten wij al de eerste namen voor het festival bekend maken. Dit waren: Goslink, Joast, Dusty Stray, Tududuh en de dichter Daniël Vis. Deze week mogen we een aantal nieuwe namen toevoegen aan de line-up, namelijk: de Utrechtse band Novack (één van de genomineerden voor meest veelbelovende Utrechtse artiest), singer-songwriters Lotte van Dijck en Rachèl Louise en Ryan Joseph Burns, gitarist van de Schotse band The Seventeenth Century. Ook kun je ‘s avonds met je voetjes van de vloer bij de plaatjes van dj’s Norbert Pek, Miss Trudy en Funkel & Funkel.

Het festival is een bijzondere samenwerking aangegaan met Onder Invloed. Dit initiatief van Matthijs van der Ven, waarbij artiesten hun eigen repertoire aanvullen met covers van hun muzikale invloeden, past perfect in de intieme setting van het festival. Speciaal hiervoor komt de Schotse zanger Ryan Joseph Burns overgevlogen. Hij zal naast eigen werk ook een bijzondere samenwerking aangaan met enkele van de andere artiesten die op het festival staan.

Grasnapolsky speelt zich af tegen de achtergrond van een bijzondere locatie: Stayokay Utrecht-Bunnik, gevestigd op landgoed Rhijnauwen. De verschillende kamers en zalen van Landhuis Ridderhofstad en het naastgelegen Koetshuis bieden artiesten en kunstenaars een podium. Op vrijdagavond start het festival met een speciaal diner, waarna het muzikale programma begint. Gasten kunnen blijven overnachten in het hotel en de volgende ochtend aanschuiven bij het ontbijt. Na het ontbijt is er een bijzondere boswandeling georganiseerd waarbij de gasten kunnen genieten van de bosrijke natuur die het hostel omringt. Grasnapolsky belooft je – letterlijk en figuurlijk – binnenste buiten te brengen!

Houd voor meer festivalinformatie en verslagen deze website in de gaten. Kaarten voor Grasnapolsky zijn verkrijgbaar via www.grasnapolsky.nl.

Te zien: Grasnapolsky, met onder andere Goslink, Joast, Dust Stray, Tududuh, Novak, Lotte van Dijk, Rachèl Louise, Ryan Joseph Burns en dichter Daniël Vis, vrijdag 17 en zaterdag 18 december 2010 @ Stayokay Utrecht-Bunnik, landgoed Rhijnauwen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht