Gloednieuw festival Grasnapolsky maakt eerste namen bekend Gloednieuw festival Grasnapolsky maakt eerste namen bekend

In Stayokay Utrecht-Bunnik worden hotel en festival gecombineerd

, Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht

Gloednieuw festival Grasnapolsky maakt eerste namen bekend

In Stayokay Utrecht-Bunnik worden hotel en festival gecombineerd

Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Op 17 en 18 december 2010 vindt de allereerste editie van festival Grasnapolsky plaats. Aan ons de eer om de eerste vijf namen van het festival bekend te maken!

In Stayokay Utrecht-Bunnik worden hotel en festival gecombineerd

Op 17 en 18 december 2010 vindt de allereerste (winter)editie van festival Grasnapolsky plaats. Dit kleinschalige evenement speelt zich af tegen de achtergrond van een bijzondere locatie: Stayokay Utrecht-Bunnik, gevestigd op landgoed Rhijnauwen. De verschillende kamers en zalen van Landhuis Ridderhofstad en het naastgelegen Koetshuis bieden artiesten en kunstenaars een podium. Op vrijdagavond start het festival met een speciaal diner, waarna het muzikale programma begint. Gasten kunnen blijven overnachten in het hotel en de volgende ochtend aanschuiven bij het ontbijt. Na het ontbijt is er een bijzondere boswandeling georganiseerd waarbij de gasten kunnen genieten van de bosrijke natuur die het hostel omringt. Grasnapolsky belooft je – letterlijk en figuurlijk – binnenste buiten te brengen!

Festival Grasnapolsky verwelkomt nieuwe, maar ook gevestigde artiesten. Naast muziek is er een belangrijke rol weggelegd voor dans, theater, poëzie en beeld. Alles is mogelijk: intieme optredens in hotelkamers of onder een besneeuwde boom, dichters aan de bar, beeldende kunst aan het plafond, theater op het terras of dansen in het landhuis. Aan 3VOOR12/Utrecht de eer om de eerste vijf namen van het festival te onthullen! Die eerste namen zijn: Goslink, Joast, Dusty Stray, Tududuh en dichter Daniël Vis. 

Houd voor meer festivalinformatie en verslagen deze website in de gaten. Kaarten voor Grasnapolsky zijn verkrijgbaar via www.grasnapolsky.nl

Te zien: Grasnapolsky, met onder andere Goslink, Joast, Dusty Stray, Tududuh en dichter Daniël Vis, vrijdag 17 en zaterdag 18 december 2010 @ hostel Stayokay Utrecht-Bunnik, landgoed Rhijnauwen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht