Twee harde, energieke debuten tijdens Club 3VOOR12/Utrecht Twee harde, energieke debuten tijdens Club 3VOOR12/Utrecht

Mei-editie in woord en beeld

, Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht / Foto's: Martien Janssen

Twee harde, energieke debuten tijdens Club 3VOOR12/Utrecht

Mei-editie in woord en beeld

Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht / Foto's: Martien Janssen ,

De mei-editie van Club 3VOOR12/Utrecht knalde door al het Festival aan de Werf geweld heen. Na de extra large editie op Koninginnenacht kickten we langzaam af met vijf acts. Naast energieke debuten van Eins, Zwei Orchestra en Lola Montez, ontroerde Het Gloren, maakte Three Blind Wolves-zanger Ross Clark indruk in zijn eentje en stuiterden we met Kramphaft de avond uit.

Mei-editie in woord en beeld

De mei-editie van Club 3VOOR12/Utrecht knalde door al het Festival aan de Werf geweld heen. Na de extra large editie op Koninginnenacht kickten we langzaam af met deze keer vijf acts. Het Gloren presenteerde vorige maand zijn debuutalbum met band. In zijn eentje op gitaar ontroerde hij vanavond weer. Veel bezoekers waren gekomen voor het debuut van Eins, Zwei Orchestra. De Utrechtse supergroep bracht energieke shoegaze op zijn Hundertwassers. De show van Lola Montez was het tweede debuut van de avond. Ook zijn tapten met hun stevige punk uit een klassiek vaatje. Net als Het Gloren deed ook Ross Clark van Three Blind Wolves het in zijn eentje. Om niet helemaal alleen te zijn had hij zijn vrienden van The Seventeenth Century meegebracht. Voor de die-hards die op vrijdag niet moesten of wilden werken sloot dj Krampfhaft de avond op groovende wijze af.

Gezien: Club 3VOOR12/Utrecht met Het Gloren, Eins, Zwei Orchestra, Lola Montez, Three Blind Wolves, Krampfhaft, donderdag 27 mei 2010 @ dB's

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht