Niet hossen, wel dansen tijdens Koninginneclub 3VOOR12/Utrecht XL

Club 3VOOR12/Utrecht XL in woord en beeld

Tekst: Marije Willems / Foto's: Martijn Zuidweg ,

Iedereen die op Koninginnenacht de hectiek en mensenmassa's in de binnenstad wilde ontlopen, verzamelde zich donderdagavond bij de speciale Club 3VOOR12/Utrecht XL editie. In een gezellig druk dB's maakten achtereenvolgens Aestrid, Harold K, HyperHyper, Yoshimi!, King Automatic, The Secret Love Parade en Loops hun opwachting.

Club 3VOOR12/Utrecht XL in woord en beeld

Iedereen die op Koninginnenacht de hectiek en mensenmassa's in de binnenstad wilde ontlopen, verzamelde zich donderdagavond bij de speciale Club 3VOOR12/Utrecht XL editie. In een gezellig druk dB's maakten achtereenvolgens Aestrid, Harold K, HyperHyper, Yoshimi!, King Automatic, The Secret Love Parade en Loops hun opwachting. Na dit gevarieerde programma namen de dj's in de foyer het over om het publiek tot in de late uren met hun platen te verleiden tot een dansje. Aan de dansvloer te zien, lukte dat aardig!

Gezien: Club 3VOOR12/Utrecht XL Editie met Aestrid, Harold K, HyperHyper, Yoshimi!, King Automatic, The Secret Love Parade en Loops (live), donderdag 29 april 2010 (Koninginnenacht) @ dB’s