Jong talent op Soestvrijstaal festival Jong talent op Soestvrijstaal festival

Festival geeft acts in regio ruim baan

, Tekst: Maarten Hermans / Fotografie: Jorik Elferink

Jong talent op Soestvrijstaal festival

Festival geeft acts in regio ruim baan

Tekst: Maarten Hermans / Fotografie: Jorik Elferink ,

Soestvrijstaal is méér dan alleen een festival; het is een cultureel talentenpodium voor jongeren uit Soest en Soesterberg. Afgelopen zaterdag kreeg in de bosrijke omgeving van Soest jong talent de kans op te treden tussen gevestigde namen als Aestrid en Diggy Dex.

Festival geeft acts in regio ruim baan

Soestvrijstaal is méér dan alleen een festival; het is een cultureel talentenpodium voor jongeren uit Soest en Soesterberg. ’s Middags en ’s avonds vinden optredens plaats van bandjes en dj’s, maar er is méér dan dat: er wordt poëzie voorgedragen, gedanst en er is een foto-expositie. Ook kunnen bezoekers hun haar laten knippen, meewerken aan een grafittimuur of een tatoeage laten zetten. Intieme optredens vinden plaats in de stacaravan, die plaats biedt aan zo’n twintig man. Voordeel van optreden in deze caravan is dat het geluid van het hoofdpodium enigszins buiten kan worden gehouden.

Gezien: Festival Soestvrijstaal met o.a. Aestrid, Diggy Dex, Metro Mortale, Tamara, Schoppenheer en Benny Rodrigues, zaterdag 15 mei 2010 @ Openluchttheater Cabrio, Soest

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht