Blokkenschema In Vervoering 2010 bekend

Speciale akoestische sessies in 3VOOR12/Utrecht-caravan

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

In het weekend van 7 en 8 augustus vindt de vijfde editie van In Vervoering plaats. Vandaag zijn het volledige programma en het blokkenschema bekend gemaakt. 3VOOR12/Utrecht staat op het festivalterrein met een caravan waarin akoestische sessies plaats zullen vinden.

Speciale akoestische sessies in 3VOOR12/Utrecht-caravan

Volgend weekend is het zover. Op 7 en 8 augustus vindt de vijfde editie plaats van In Vervoering, het meest mobiele festival van Nederland. De afgelopen weken hebben we al een aantal van de optredende acts bekend mogen maken. Vanaf vandaag kun je het volledige programma bekijken in het onmisbare blokkenschema.

Behalve voor muziek is er ook een rol weggelegd voor theater, film en poëzie. Zo kun je in een bakfiets of bus luisteren naar dichters en schrijvers onder leiding van Oscar Kocken en dansen in de filmmachine. In de filmtruck worden korte films van ‘Breaking Ground’ vertoond en kun je kijken naar de badkamersessies die zijn opgenomen in het kader van het zesjarig bestaan van 3VOOR12/Utrecht. Ook staan we met een speciale 3VOOR12/Utrecht-caravan op het gras van Park Lepelenburg. In die caravan zullen Woost en Mekong akoestische sessies spelen.

Op zaterdag vindt het programma plaats op en rond buslijn 2 van het GVU. In de bus wordt vanaf 14:00 uur opgetreden door verschillende bands, bij de bushaltes langs de lijn stop je voor theater en kunst. De zaterdag wordt afgesloten op het Ledig Erf, waar vanaf 20:00 uur zes bands optreden. Het tijdschema voor die avond ziet er als volgt uit:

20.00 uur: Casper Adrien
20.30 uur: The Medics
21.00 uur: Roy Santiago
21.30 uur: The Tunes
22.00 uur: Paper Tiger
22.30 uur: Audiotransparent

Net als voorgaande jaren is op zondag Park Lepelenburg het intieme decor voor het programma. De eerste optredens beginnen daar om 14:00 uur.

Houd voor meer festivalinformatie en verslagen deze site de komende tijd goed in de gaten. Alle informatie en verslagen is ook te vinden in het In Vervoering 2010-dossier (te openen via de link aan de rechterzijde van deze pagina).

Te zien: In Vervoering, met onder andere The Indoor Park, El Pino & the Volunteers, Lake Montgomery, The Blazing Column of Fire, Audiotransparent, This Leo Sunrise, Blaudzun, Kim Janssen, The Medics, Woost, Roy Santiago, The Tunes, Casper Adrien, Action Park en Paper Tiger, zaterdag 7 augustus 2010 @ Buslijn 2, Ledig Erf en (op zondag) Park Lepelenburg