Reserveer nu voor Club 3VOOR12/Utrecht Reserveer nu voor Club 3VOOR12/Utrecht

Met Rosa Ensemble, Yesterday's Men en The Benelux

, Redactie 3VOOR12/Utrecht

Reserveer nu voor Club 3VOOR12/Utrecht

Met Rosa Ensemble, Yesterday's Men en The Benelux

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Laatste donderdag van de maand en dus weer een nieuwe Club 3VOOR12/Utrecht. Rosa Ensemble, Yesterday's Men en The Benelux brengen nieuwe klanken in dB's.

Met Rosa Ensemble, Yesterday's Men en The Benelux

Aankomende donderdag is het weer zover: Club 3VOOR12/Utrecht neemt dB's in beslag voor een avond vol muziek. Dit keer met optredens van Rosa Ensemble, Yesterday's Men en The Benelux. 

Het Rosa Ensemble, dat een plaat gaat uitbrengen op Dying Giraffe (dat weer door V2 wordt overgenomen), laat zich niet in een muzikaal hokje plaatsen. Het album maakt nieuwsgierig wat dit Ensemble ons op het dB's-podium zal voorschotelen. 

Ook op de planken deze editie: het groots en meeslepend denkende en spelende gezelschap Yesterdays Men. Dit trio won reeds de Kaf en Koren bandprijs van de Universiteit Nijmegen en opende onlangs nog voor Moss in Ekko. 

Tot slot presenteert Club 3VOOR12/Utrecht het Amsterdamse electrorockgezelschap The Benelux. Dit nu nog onbekende gezelschap van Jaap Warmenhoven, die we nog kennen van Hit Me TV, heeft net een nieuwe demo en is misschien wel de verrassing van de avond.

Meld je snel aan om bij al dat moois gratis en voor niets aanwezig te zijn. Stuur even een mailtje met je naam en met hoeveel personen je denkt te komen naar club@3voor12utrecht.nl, dan zetten wij je op de gastenlijst.

Te zien: Club 3VOOR12/Utrecht, met: Rosa Ensemble, Yesterday's Men en The Benelux, donderdag 25 februari 2010 @ dB's (CAB-Rondom 100).

Aanvang: 21.00 uur. Entree: gratis, wel reserveren, via club@3voor12utrecht.nl.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht