A day in the life of... Tommy Ebben A day in the life of... Tommy Ebben

Het weekend in de studio volgens Ebben en band

, Tekst: Marjolein Schaake / Foto's en onderschriften: Tommy Ebben

A day in the life of... Tommy Ebben

Het weekend in de studio volgens Ebben en band

Tekst: Marjolein Schaake / Foto's en onderschriften: Tommy Ebben ,

In januari maakte singer- songwriter Tommy Ebben een vlammende doorstart door met The Small Town Villains te tekenen bij plantelabel Goomah. In deze 'A day in the life of' zien we Ebben en band een weekend in de studio.

Het weekend in de studio volgens Ebben en band

Tommy Ebben is geen nieuwkomer. Het is alleen sinds kort dat we hem onder de hoede van 3VOOR12/Utrecht mogen nemen. Sinds de zanger een oude villa in Utrecht wist te bemachtigen en al zijn muziekspullen en apparatuur overhevelde, hoort de Groninger bij ons.

Nadat Ebben zijn oude band The Morphines, waarin hij gitaar speelde, vaarwel zei, timmerde hij hard aan de weg om een cd in eigen beheer uit te brengen. Met succes. Old Masters Painted These werd goed ontvangen en opende de deuren naar de Popronde, Paradiso, Eurosonic/Noorderslag en naar het voorprogramma van the Nits. Ebben schopte het ook tot Live XS local hero.

Eind januari zetten Ebben en zijn band hun krabbels onder een contract met Goomah. Meteen dook het gezelschap de studio in voor de opnames van hun debuutalbum. Zijn we klaar voor Tommy Ebben & The Small Town Villains? In april 2010 zullen we het weten. En horen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht