3VOOR12/Utrecht geeft weg: 2 x prijzenpakket van Rosa Ensemble 3VOOR12/Utrecht geeft weg: 2 x prijzenpakket van Rosa Ensemble

Rosa Ensemble kleedt je aan en laat je dansen!

, Redactie 3VOOR12/Utrecht

3VOOR12/Utrecht geeft weg: 2 x prijzenpakket van Rosa Ensemble

Rosa Ensemble kleedt je aan en laat je dansen!

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Het kan je niet ontgaan zijn. Rosa Ensemble is bezig de wereld te veroveren, zoals je hier al kon lezen. Misschien was je zelfs bij de spetterende 3VOOR12/Club februari-editie aanwezig. Nu kan je een vet Rosa-pakket winnen!

Rosa Ensemble kleedt je aan en laat je dansen!

Het kan je niet ontgaan zijn. Rosa Ensemble is bezig de wereld te veroveren, zoals je hier al kon lezen. Misschien was je zelfs bij de spetterende 3VOOR12/Club februari-editie aanwezig!

Was je er stiekem niet bij, of was je er wel bij en kan je niet genoeg van Rosa krijgen let dan goed op! Er zijn namelijk twee pakketten bestaande uit twee cd's (incl. de nieuwe No Dark Dead Eel) en een t-shirt te winnen.

Weet jij het antwoord op de volgende vraag: naar wie is het Rosa Ensemble vernoemd?

Mail dan je antwoord (en het maat tshirt dat je graag zou willen) voor 13 maart 11.57 naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl en je hoort snel of je een van de gelukkigen bent.

En dan tenslotte, in het kader der Utrechtse geruchten: het zou misschien wel eens de moeite waard kunnen zijn om even goed die vraag te bestuderen en te mailen. Je weet maar nooit of er ergens nog een verrassing boven water komt. Een soort extra prijs. Houdt 14 maart maar vrij in je agenda. Als je een mailtje stuurt, dan heb je die zondag misschien wel iets te doen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht