Stekkerloze Zondag in Café De Stad

Akoestische sessies op zondagmiddag 19 december

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Stekkerloze Zondag staat voor akoestische sessies in Café De Stad. Na een succesvolle eerste editie vindt 19 december alweer nummer twee plaats. Met optredens van Tommy Ebben & The Small Town Villains en Casper Adrien belooft het opnieuw een ontspannen en intieme zondagmiddag te worden. En natuurlijk geldt ook deze keer dat komen kijken geheel gratis is!

Akoestische sessies op zondagmiddag 19 december

Zondag 19 december vindt alweer de tweede editie van Stekkerloze Zondag in Café De Stad plaats. Acts zijn Tommy Ebben & The Small Town Villains en Casper Adrien. Na afloop van de optredens zal, net als vorige keer, de pet van het barpersoneel rondgaan voor een bijdrage naar daadkracht.

Tommy Ebben is singer-songwriter in hart en nieren. Samen met de band The Small Town Villains bracht hij in de herfst van dit jaar het debuutalbum Dreamless Slumbers uit. De plaat wordt gekenmerkt door een volle sound met veel fijne nuances en biedt naast zang met akoestische gitaar ook viool, trompet en steel guitar. Het nummer She Won’t Tell is te horen onder de nieuwste commercial van een grote telecomaabieder en kan je haast niet ontgaan zijn. Mocht dat toch het geval zijn, dan is zondagmiddag 19 december je kans om deze act live te horen spelen.

Casper Adrien is geboren onder de naam Casper Broekaart. Deze Utrechtse singer-songwriter – van origine afkomstig van de Veluwe –  won in 2008 de HU-Popprijs en bracht begin 2010 zijn EP To Save a Fish From Drowning uit. Casper Adrien maakt lekker in het gehoor liggende folkpop, met hier en daar een vleugje blues en soul. De ontwapenend oprechte luisterliedjes zijn perfect voor een luie zondagmiddag en zullen je doen vergeten dat het winter is. Kom en oordeel zelf!

Wat: Stekkerloze Zondag
Waar: Café De Stad, Lange Jufferstraat 58
Wanneer: zondag 19 december
Hoe laat: aanvang 14.00 uur, eerste act: 15.00 uur
Hoeveel: gratis, maar we gaan wel met de pet rond voor de artiesten!