Brown Feather Sparrow & Friends laten zien hoe je kerst viert

Engelenzang verlicht donker dB’s

Tekst: Joni Prescher / Foto's: Mcklin Fotografie ,

De dagen zijn kort en donker en buiten ligt nog altijd een pak sneeuw. Toch weerhoudt dit het Utrechtse publiek er niet van om de deur uit te gaan. Het kerstfeestje ‘How To Throw A Christmas Party’ van Brown Feather Sparrow & Friends is binnen no-time uitverkocht. Omdat er zoveel animo is, wordt er besloten eerder op de avond nog een extra show te spelen in dB’s.

Engelenzang verlicht donker dB’s

Het kerstfeestje ‘How To Throw A Christmas Party’ van Brown Feather Sparrow & Friends is binnen no-time uitverkocht. Omdat er zoveel animo is, wordt er besloten eerder op de avond nog een extra show te spelen in dB’s. De dagen zijn kort en donker en buiten ligt nog altijd een pak sneeuw. Toch weerhoudt dit het Utrechtse publiek er niet van om de deur uit te gaan.

Ook deze extra tweede show is bomvol. Met het publiek had makkelijk een groter Utrechts podium gevuld kunnen worden. Eerder stond ‘How To Throw a Christmas Party’ onder andere al in Vera
in Groningen en de avond ervoor in de kerk in Oldebroek. Een plek waar de show natuurlijk prachtig past maar ook misschien voor de hand liggend is. dB’s is dit misschien niet, toch weet Brown Feather & Friends zo’n intieme sfeer te creëren en dB’s zo om te toveren dat het af en toe wel voelt alsof je in de kerk bent. En als muziek als vanavond in de kerk te vinden is, is naar de kerk gaan best een goed idee.

Gezien: How To Throw A Christmas Party Brown Feather Sparrow & Friends, dinsdag 21 december 2010 @ dB's