‘Onze’ The Fudge wint landelijke finale Make More Music ‘Onze’ The Fudge wint landelijke finale Make More Music

Utrechtse inzending maakt hooggespannen verwachtingen waar

, Tekst: Niels Spinhoven / Foto: Michella Kuijkhoven

‘Onze’ The Fudge wint landelijke finale Make More Music

Utrechtse inzending maakt hooggespannen verwachtingen waar

Tekst: Niels Spinhoven / Foto: Michella Kuijkhoven ,

Niet helemaal kakelvers maar verder vrolijk nieuws bereikte vandaag de Utrechtse 3VOOR12-redactie. The Fudge heeft op 23 april de grote landelijke finale van muziekwedstrijd Make More Music gewonnen!

Utrechtse inzending maakt hooggespannen verwachtingen waar

Het was even onder de radar van de verder altijd vlijmscherpe redactie van 3VOOR12/Utrecht doorgeschoten, maar bij deze met enige vertraging alsnog het vrolijke nieuws: het Utrechtse The Fudge heeft de grote landelijke finale van muziekwedstrijd Make More Music gewonnen.

The Fudge won de competitie tussen bands van verschillende hogescholen op 23 april 2010 in een overvolle Melkweg in Amsterdam na het winnen van de Utrechtse finale op 16 april in EKKO. The Fudge nam het als de Utrechtse afvaardiging onder andere op tegen het Amsterdamse Two Way Radio en Lucky Joker uit Almere, bands die uiteindelijk de tweede plaats moesten delen.

De hoofdprijs van de competitie is voor 10 duizend euro (= twee weken) aan studiotijd in studio E-Sound in Weesp. De MySpace van The Fudge meldt euforisch: “Er komt een plaat aan!”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht