Source pre-party voorpret voor het festivalseizoen

De Nachtburgemeester voor één nacht omgetoverd tot een zindere festival-zomernacht met verassende optredens en een goede sfeer

Tekst en foto's: Arne Coomans ,

Het is nog net geen festivalseizoen, maar de festivalkriebels zijn al goed te voelen op de Source Festival pre-party. Er wordt samen gewerkt met Linke Soep en Bar 27 uit Amsterdam en 8Bahn uit Arnhem. Tijdens het pre-feestje, staat een veelzijdige line-up gepland met internationale artiesten. De Nachtburgermeester in hartje Utrecht heeft even de sfeer van een warme festivalnacht.

De Nachtburgemeester voor één nacht omgetoverd tot een zindere festival-zomernacht met verassende optredens en een goede sfeer

Dat wachten op het festivalseizoen niet saai hoeft te zijn, bewijst het Source Festivalteam wederom. In de kelders van de Nachtburgemeester zetten zij samen met Amsterdamse Linke Soep en Bar 27 en het Arnhemse 8Bahn een wel erg veelzijdige line-up neer. Veelzijdigheid leidt tot vaak tot onvoorspelbare resultaten: in de ene zaal is het te druk, de andere is half leeg. Het is een intiem feest voor de festivalliefhebber de muziekliefhebbers en vrienden van Source. Met vette beats, dubstep tot funk en artiesten die worden begeleid door dubstepklanken, is er genoeg te zien. 

De Source Festival Pre-party wekt verwachtingen voor het Source Festival dat op 4 juli wordt gehouden op het Paperdome terrein. Een gezellig en intiem evenement met een spetterende line-up met o.a. dOP, Nöze live, Marco Resmann, Andre Galuzzi en Polder. Kortom: artiesten met een eigen geluid, een nieuw podium voor onder andere dans, dichtkunst, mode en theater. Dit kan bijna alleen maar leiden tot een geweldige ervaring. We kunnen niet wachten...! 

 

 

Wat: Source Festival pre-party

Waar: De Nachtburgemeester, 23 mei 2009