20 juni leiden alle wegen naar Roffest 20 juni leiden alle wegen naar Roffest

3VOOR12Utrecht geeft 2x2 kaarten weg voor het festival

, Tekst: redactie 3VOOR12/Utrecht

20 juni leiden alle wegen naar Roffest

3VOOR12Utrecht geeft 2x2 kaarten weg voor het festival

Tekst: redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Op 20 juni 2009 is het dan zover! De tweede editie van het Roffest muziekfestival zal dan plaatsvinden op de groene grasvelden van het festivalterrein bij de paperdome in Leidsche Rijn, Utrecht. Op het programma staan tien uur lang de beste acts op het gebied van hiphop en aanverwante genres als reggae, soul, funk, afrobeat, jazz, breaks en zelfs dubstep.

3VOOR12Utrecht geeft 2x2 kaarten weg voor het festival

Waar vorig jaar Roffest een multidisciplinair hiphopfestijn was, is het dit jaar uitgegroeid tot een festival voor alles en iedereen. Maar liefst vier podia zullen dit jaar de bezoeker trakteren op alle elementen die hiphop rijk is en dus op nog veel meer.
Utrechtse helden als C-mon & Kypski, ‘enfant terrible’ Steen en Kyteman’s Hiphop Orkest zullen optreden. Maar ook andere Nederlandse acts, zoals provinciegenoot Jiggy Dje, Salah Edin, GMB + Band en Amsterdams nieuwste en al veel geprezen; Zwart Licht. Het internationale tintje van het festival wordt verzorgd door niemand minder dan Leeroy, lid van de Saian Supa Crew uit Frankrijk.
 
Naast optredens, zullen er verschillende DJ’s actief zijn in de DJ village met onder andere de lekkerste reggae platen van DJ Erick, Het Dubstep DJ Collectief en partycrew Boemklatsch. Daarnaast zal er vette ‘live-art’ op de 50 meter lange graffiti-muur  te zien zijn en is er een breakdance competitie in de Skills Arena.

Het motto van het festival is: alle wegen leiden naar Roffest. Wat je 20 juni ook gaat doen, je zult toch uitkomen bij de Paperdome in Utrecht. Zo treft dit lot ook Jiggy Dje:

 

 

 

Natuurlijk ga je al naar dit festival, maar wil je hier ook gratis naar toe, beantwoord dan de volgende vraag en maak kans op 2x2 tickets: wie van de optredende artiesten zit ook in Kyteman’s Hiphop Orkest?

Stuur je antwoord voor 4 juni naar: prijsvraag@3voor12utrecht.nl

Wat: Roffest
Wanneer: 20 juni 2009, 13-23 uur
Waar: Paperdome terrein, Utrecht
 
 
 
 
 
 
 
 
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht