Utracks deze week: jaren zestig en veel onplezante mannen Utracks deze week: jaren zestig en veel onplezante mannen

Met Number Nine, Pitto, Most Unpleasant Men, Stairs To Nowhere en nog veel meer!

, Redactie Utracks/ 3VOOR12/Utrecht

Utracks deze week: jaren zestig en veel onplezante mannen

Met Number Nine, Pitto, Most Unpleasant Men, Stairs To Nowhere en nog veel meer!

Redactie Utracks/ 3VOOR12/Utrecht ,

Een interview met Most Unpleasant Men plus live optreden, Stairs To Nowhere in de studio over de kraak van Vredenburg en in het derde uur vooral veel platen en minder gelul. Kortom: woensdagavond Utracks gemist? Niet getreurd, zie hier welke artiesten en prijsvragen de revue passeerden en luister 'm terug.

Met Number Nine, Pitto, Most Unpleasant Men, Stairs To Nowhere en nog veel meer!

Een telefoontje met Number Nine geeft een kijkje achter de schermen van de voorbereiding van hun cd-presentatie, op 22 januari om 20.00 uur in de Ekko. Draagt zangeres Natasja een vuilniszak of toch een mini-skirt? Wil je dat weten, mail dan gauw naar info@number-nine.nl om je toegangskaartje(s) te bestellen. Kaartjes kosten 6 euro per stuk, maar als je slim bent, neem je de combi-deal en betaal je 10 euro voor een toeganskaartje en hun cd!

Daarnaast kun je na al die oliebollen, de eerste kater en uitkijkend naar de eerste zon en warmte genieten van een OPkikker in Theater Kikker. Pitto van Theater Kikker geeft tekst en uitleg in de uitzending. Voor meer info, check: 360-music.

Terug van even weggeweest: de schaamplaat! Deze week met Michiel van ‘Naald en Kraak’ met een heuse jaren tachtig plaat. Hij heeft dus niet alleen kaas gegeten van de jaren zestig!

Ennnn... In de studio wordt Stairs To Nowhere in een interview flink aan de tand gevoeld over hun stunt om in de huidige bouwlocatie van Vredenburg een clip op te nemen.

Daarna hoor je Most Unpleasant Men in een interview MET live optreden.

In het derde uur weer Hard van Utracks, veel platen, minder gelul. En PRIJZEN mensen, mail naar info@utracks.nl en win de magnetron. Nee hoor, kaarten voor The Bronx, The Tenement Kids, Ryland Bouchard, Hard Ons, SSM, WAVVES, Roy & the Devil's Motorcycle & the Hipshakes kun je winnen. Check it out en doe nou toch eens gewoon leuk mee!!!

De uitzending is terug te luisteren op utracks.nl.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht