Solo neemt speciale gast mee voor optreden Solo neemt speciale gast mee voor optreden

Michiel Flamman neemt vader mee voor gratis show in Café Hofman.

, Tekst: Lisa de Jongh

Solo neemt speciale gast mee voor optreden

Michiel Flamman neemt vader mee voor gratis show in Café Hofman.

Tekst: Lisa de Jongh ,

Je vader meenemen om samen met jou op te treden? Dat kan alleen tijdens de Zonder Meer avonden die studenten van de Hogeschool van de Kunsten uit Utrecht organiseren. Er komt weer zo'n avond aan waar artiesten worden uitgedaagd iets unieks te doen. In Café Hofman.

Michiel Flamman neemt vader mee voor gratis show in Café Hofman.

Maandag 26 januari zullen de artiesten Erny Green en Solo het podium betreden in Café Hofman te Utrecht. De avond maakt deel uit van de Zonder Meer avonden die studenten van de HKU organiseren in het café aan het Janskerkhof. Het concept is simpel: artiesten moeten de avond invullen met iets unieks waarbij het verhalende aspect goed naar voren komt. Vele Utrechtse acts als Tududuh en Most Unpleasant Men hebben de formule met veel succes ingevuld in eerdere edities.

Michiel Flamman van Solo, ook bekend als J Perkin, wist al meteen hoe hij het concept zou aanpakken: hij neemt niemand minder dan zijn eigen vader mee. Samen zullen zij de muziekavond afsluiten met een unieke show. Solo heeft vorig weekend nog een succesvolle show op Eurosonic gespeeld en daarvoor verkocht hij ook Tivoli de Helling volledig uit. Om hem nu gratis te bewonderen in het gezelschap van zijn vader, is daarom een unieke kans.

Erny Green, een talentvolle singersongwriter uit Utrecht, zal de avond openen met ook weer een aparte set. Met zijn rustige liedjes, duidelijk beïnvloed door Bob Dylan en Neil Young, zal hij het publiek opwarmen voor de rest van de avond.
 
De laatste editie van Zonder Meer, met Solo en Erny Green, begint om 21:00 in Café Hofman. Entree is gratis.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht