Perquisite in Chinatown Perquisite in Chinatown

Muziek in het donker

, Tekst en fotografie: Bart Schalkwijk

Perquisite in Chinatown

Muziek in het donker

Tekst en fotografie: Bart Schalkwijk ,

Is een film nog wel dezelfde film als de muziek anders is? Het Unheard Film Festival vroeg de producer/componist Perquisite om een nieuwe soundtrack te componeren voor een bestaande film. Hij koos Chinatown uit 1974 van Roman Polanski. Tijdens een speciale preview in het Louis Hartlooper Complex bracht hij zijn beats live tijdens de film ten gehore.

Muziek in het donker

Is een film nog wel dezelfde film als de muziek anders is? Het Unheard Film Festival vroeg de producer/componist Perquisite om een nieuwe soundtrack te componeren voor een bestaande film. Hij koos Chinatown uit 1974 van Roman Polanski. Tijdens een speciale preview in het Louis Hartlooper Complex knalde hij zijn beats er live in tijdens de film.

Het programma is onderdeel van het Unheard Film Festival, dat van 11 tot en met 15 maart plaatsvindt in Amsterdam. In de aanloop naar het festival zullen vanaf deze maand reprises van Ghost Trucker vs The Birds, Stuurbaard Bakkebaard vs Man Bites Dog (origineel C'est Arrivé pres de chez vous) en Perquisite vs Chinatown door het land toeren.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht