Weekagenda week 9, mét prijsvraag! Weekagenda week 9, mét prijsvraag!

Club 3VOOR12/Utrecht , Kismet, Dutch Delight, Onder Invloed live

, Tekst: Casper Sikkema

Weekagenda week 9, mét prijsvraag!

Club 3VOOR12/Utrecht , Kismet, Dutch Delight, Onder Invloed live

Tekst: Casper Sikkema ,

Ook wij van 3VOOR12/Utrecht denken natuurlijk voortdurend na over de manier waarop we u in deze zware economische tijden tegemoet kunnen komen. In alle bescheidenheid denken we een bijzonder aangename oplossing te hebben gevonden. Voor u. Met ingang van deze week zal elke weekagenda namelijk een prijsvraag hebben waarin de winnaar gratis en voor nop naar de meest interessante concerten en festivals kan. Goed geregeld, toch?

Club 3VOOR12/Utrecht , Kismet, Dutch Delight, Onder Invloed live

Wanneer: Woensdag  25 februari

Waar: EKKO

Wat: Regiofinale van Dutch Delight. Wedstrijd waarin de winnaar een contract met EMI, Nokia en ander commercieel uiterst interessante partijen wint.

Wie: Uncle Frankle, Metaphor, The Know It Alls, Arthur Adam en nog veel meer jong talent

Waarom: Op het affiche van het afgelopen Reeperbahnfestival prijkte naast de namen van TV on the Radio, Foals, Blood Red Shoes en Nada Surf ook die van Uncle Frankle, een piepjong bandje uit Hilversum. Vorig jaar stonden ze al op de Dutch Delight-avond in dB’s; toen won Common People, maar woensdag doen ze in EKKO weer een gooi naar de interessante prijs.  Jij kan daar, met zo ongeveer al je vrienden, bij zijn. Wij geven namelijk 10x2 kaarten weg voor deze spannende regiofinale van Dutch Delight in EKKO.

 

Wanneer: Woensdag 25 februari

Waar: U-Rock

Wat: Onder Invloed Live

Wie: Davie Lawson en Steve Savage 

Waarom: In een binnenkort op uw favoriete website te verschijnen interview steekt Matthijs van der Ven (Onder Invloed) uitgebreid de loftrompet op Davie Lawson. De man is, volgens Matthijs dan, geniaal. Op basis van het uiterst sympathieke en steeds groter groeiende OnderInvloed.com geloven we hem graag. Naast Davie Lawson is ook de Amerikaan Steve Savage aanwezig op deze alweer tweede Onder Invloed-avond in U-rock. Voor slechts vijf euro spelen de twee singer/songwriters naast covers van nummers die hen hebben beïnvloed ook eigen werk.

 

Wanneer: Donderdag 26 februari

Waar: dB's

Wat: Club 3VOOR12/Utrecht

Wie: Brown Feather Sparrow, Sarah, Bronze

Waarom: Donderdag is het weer tijd voor Club 3VOOR12/Utrecht in dB’s. Voorlopig even de laatste editie. In maart wijken we namelijk uit naar EKKO voor de viering van vijf jaar 3VOOR12/Utrecht. In april zijn we dan weer terug in dB's met een spectaculaire Koninginnedag Club. Maar eerst donderdag aanstaande dus. Met Brown Feather Sparrow, Sarah en uit België: Bronze. Mis het niet.

 

Wanneer: Vrijdag 27 februari

Waar: dB’s

Wat: Bijzondere Analoge Shit-editie met de presentatie van ‘Hiatus’, het langverwacht debuutalbum van Kismet en de enige Nederlandse show van Crystal Stilts

Wie: Kismet, Crystal Stilts

Waarom: Check vooral op de luisterpaal hoe goed het debuutalbum van Kismet is geworden. Kismet doet met deze albumpresentatie de officieuze aftrap voor een interessant jaar voor de ontluikende Beep Beep-stal. Met volgende maand het minstens net zo smachtend verwachte nieuwe album van We vs. Death en later nog releases van Schotel van de Dag en het debuut van Lost Bear, barst het jonge label zowat uit zijn voegen. Als dan op deze bijzondere avond ook nog eens de somber gestemde, maar o zo lekkere garagepop van Crystal Stilts op het programma staat, is de kans dat u ons daar niet aantreft ongeveer 0%.

 

Wil jij gratis naar Dutch Delight? Stuur dan voor woensdag 12.00 het antwoord op de vraag: Welke van de aanwezige bands was ook present bij de Clash of the Titans? En je maakt (zeer grote!) kans op GRATIS TICKETS voor deze enerverende avond. Stuur je antwoord naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht