Chemie in de lucht bij Utracks Chemie in de lucht bij Utracks

Krakende naalden en kruisbestuivingen in de radioshow van 3VOOR12/Utrecht

, Redactie Utracks

Chemie in de lucht bij Utracks

Krakende naalden en kruisbestuivingen in de radioshow van 3VOOR12/Utrecht

Redactie Utracks ,

Anna Fernhout is de tweede singer-songwriter die bij Utracks komt optreden in het kader van het Singer-Songwriter Momentje. Verder is er aandacht voor een erg interessant kruisbestuivingsproject.

Krakende naalden en kruisbestuivingen in de radioshow van 3VOOR12/Utrecht

De Utrechtse singer-songwriter Anna Fernhout maakt op 25 februari haar opwachting in het eerste uur van Utracks. Dit natuurlijk in het kader van het vorige maand geïntroduceerd Singer-Songwriter Momentje. In het tweede uur buigt een nieuw panel zich weer over de nieuwe demo’s van Utrechtse bodem in ´Prayer For My Demo´. Het succesvolle Naald en Kraak-uurtje van december krijgt een vervolg, in het derde uur.  

Op 2 maart gaat op KINK TV (het digitale televisiestation van de gelijknamige radiozender) het programma Collaborhate van start. In dit programma worden twee bands bij elkaar gezet om te komen tot een bijzondere samenwerking. In de eerste aflevering gaan al meteen twee Utrechtse acts op zoek naar chemie: Mr. Love And The Stallions en Nobody Beats The Drum. Eva Koreman is het gezicht van het programma en geeft tekst en uitleg over het project. En het mooie is: ‘Big Up This Chemistry’, de mp3-vrucht van de samenwerking tussen Mr. Love en NBTD, komt voor het eerst in Utracks voorbij.

Studente Anna Fernhout vormt samen met Wendy Bontje de formatie Andy’s Diary, maar ook solo timmert Anna aan de weg. De liedjes op haar MySpace klinken in ieder geval veelbelovend. In Utracks zal zij een drietal nummers komen spelen.

De mannen van Beep Beep! Back Up The Truck zijn erg druk met hun bandje Kismet, dus op de radio zul je ze deze maand moeten missen. Een uur eerder dan gebruikelijk legt Casper het platenpanel nieuwe Utrechtse releases voor in Prayer For My Demo. Na een succesvol Utracks uurtje in december, krijgt ook het dj-collectief Naald en Kraak weer een podium. In het derde uur komt Michiel van Naald en Kraak fijne plaatjes draaien.

Utracks, elke woensdag om 20.00 uur op 103.4 FM via de kabel of via utracks.nl.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht