Nog 5 nachtjes tot de 3VOOR12/Utrecht Awardsshow

Zaterdag rolt EKKO de rode loper uit

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Aanstaande zaterdag is het zover: de uitreiking van de 3VOOR12/Utrecht Awards! Het belooft een spetterende avond te worden. Dress to impress, betreed de rode loper en stort je in het feestgedruis.

Zaterdag rolt EKKO de rode loper uit

Nog vijf nachtjes slapen en dan is het zover: de uitreiking van de 3VOOR12/Utrecht Awards! Al ruim een maand zitten de genomineerden in spanning. Aanstaande zaterdagavond weten we eindelijk wie er met de felbegeerde titels van meest veelbelovende Utrechtse artiest, beste Utrechtse muzikant, beste Utrechtse album, beste Utrechtse live-act en beste Utrechtse initiatief naar huis gaan. Voorafgaand aan de bekendmaking, wordt het publiek getrakteerd op spetterende optredens van I Am Oak, Good Dog Happy Man en Arts the Beatdoctor (+ special guests!).

De 3VOOR12/Utrecht Awardsshow vindt ook dit jaar weer plaats in EKKO, die voor de gelegenheid de rode loper uitrolt. Dus trek je mooiste glamouroutfit uit de kast, strut your stuff en verblind de paparazzi. Er zijn prijzen te vergeven, sterren te begroeten, optredens te checken. Begeef je tussen de Utrechtse crème de la crème en dans in stijl de nacht in.

Te zien: 3VOOR12/Utrecht Awards, met optredens van I Am Oak, Good Dog Happy Man en Arts the Beatdoctor, zaterdag 19 december 2009 @ EKKO. Dress to impress! Deuren open: 19.30 uur. Entree: €5 (3 voor €12).