A day in the life of... Mr Love and the Stallions A day in the life of... Mr Love and the Stallions

Utrechtse band zet Duitsland op zijn kop

, Tekst: Marjolein Schaake / Foto's: Mr. Love and the Stallions / Hans Bürkle

A day in the life of... Mr Love and the Stallions

Utrechtse band zet Duitsland op zijn kop

Tekst: Marjolein Schaake / Foto's: Mr. Love and the Stallions / Hans Bürkle ,

In de serie 'A day in the life' geeft 3VOOR12/Utrecht je letterlijk een kijkje in het leven van muzikaal Utrecht.

Utrechtse band zet Duitsland op zijn kop

Mr. Love and the Stallions kreeg in november de kans om in Duitsland een aantal cluboptredens en zelfs een instore te gaan verzorgen. Samen met The Planeausters mochten de heren op stap. Daar hoefden ze niet zo lang over na te denken. En niet alleen omdat toeren te gek is, maar ook omdat het toerbusje is uitgerust met de meeste up-to-date muziekinstallaties om er zo voor te zorgen dat de uren op weg naar onze oosterburen zo aangenaam mogelijk doorgebracht kunnen worden.

Het eerste optreden van de toer was alleen voor in-crowd, dat wil zeggen alleen voor mensen die op duistere wijze een plaatsje op de gastenlijst hadden bemachtigd. Misschien dat het akoestische optreden een beetje illegaal was, maar wat kan dat nou schelen.

Het toerbusje vertrok vervolgens naar Ravensburg waar spontaan en op de valreep een concert werd ingelast. Meer dan 80 stuks publiek zagen 'Mr. Love' in actie. En weer versterkt, dus het vijftal was weer helemaal terug in hun element. De toer werd vervolgens afgesloten in een stampvolle kroeg in Ulm.

Mr. Love and the Stallions is weer veilig thuis en werkt momenteel aan een EP die hun zegetocht door Europa tot een nieuw hoogtepunt zal moeten brengen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht