Utracks 17 december 2008

Laatste Utracks-uitzending van het jaar pakt flink uit

Tekst: Joni Prescher ,

Het is alweer tijd voor de laatste Utracks-uitzending van het jaar... Nog één keer vlammen! Met onder andere Miss Monica, Lukas Batteau en Kraak en Smaak en niet minder dan drie prijsvragen!

Laatste Utracks-uitzending van het jaar pakt flink uit

Het is alweer tijd voor de laatste Utracks-uitzending van het jaar... Nog één keer vlammen! Misha en Suzanne praten met DJ Miss Monica, met Kraak & Smaak's Oscar en geven weer handjesvol met prijzen weg! In de studio de heren van Tipi800. Wegens technische mankementen is er vanavond helaas geen livemuziek. Om het goed te maken komt Tipi800 in het nieuwe jaar een heel uur in de studio terug! Inchecken dus op woensdag 21 januari!

Het tweede uur vanavond gaan we terug in de tijd. Plaatjes uit de jaren zestig worden aan elkaar gedraaid en gepraat door Pascal van het dj-collectief Naald en Kraak. Vanavond solo, maar afgelopen zaterdag nog in volle formatie te zien in dB’s en de volgende Naald en Kraak-avond alweer gepland in dB’s op zaterdag 17 januari. Het laatste uur natuurlijk Vuigheid met Qbical en Tundra.

Tot volgend jaar met de eerste Utracks op 7 januari!

Deze uitzending is, net als alle Utracks uitzendingen, terug te beluisteren op www.utracks.nl.

Wil jij die usb-stick van Lukas Batteau, gratis naar Absolutely Stereo in de Winkel van Sinkel of een heuse gesigneerde kerstkaart van Misha en Suzanne? Stuur dan je antwoord op de prijsvragen naar info@utracks.nl.