3VOOR12/Utrecht geeft weg: kaartjes voor Final Fantasy & Vehicle! 3VOOR12/Utrecht geeft weg: kaartjes voor Final Fantasy & Vehicle!

Violist-samplerkunstenaar Owen Pallett en lokale indierock in EKKO

, Redactie 3VOOR12/Utrecht,

3VOOR12/Utrecht geeft weg: kaartjes voor Final Fantasy & Vehicle!

Violist-samplerkunstenaar Owen Pallett en lokale indierock in EKKO

Redactie 3VOOR12/Utrecht, ,

Op dindagavond 16 mei vindt in EKKO een veelbelovende avond plaats met de Canadese viool-virtuoos Owen Pallet en de Utrechtse band Vehicle. En jij kunt erbij zijn. 3VOOR12/Utrecht geeft kaartjes weg!

Violist-samplerkunstenaar Owen Pallett en lokale indierock in EKKO

Final Fantasy is behalve een bekend computerspel ook de artiestennaam van Owen Pallett, een Canadese violist die z'n sporen o.a. verdiende met The Hidden Camera's, Les Mouches en nog een iets bekendere band, maar daarover later meer. Met behulp van ter plekke ingespeelde samples suggereert de man een heel strijkorkest, terwijl hij soms enkel met een drummer, maar ook vaak helemaal alleen op het podium staat. Op deze avond ook muziek van eigen bodem; Vehicle bracht een half jaar geleden de tweede EP 'You a Stevedore' uit, waarbij de associaties met Explosions In The Sky en andere traditionele postrockreferenties van hun eerste EP worden ingeruild voor minder voor de hand liggende indierock-namen als Tortoise en Don Caballero. 3VOOR12/Utrecht geeft voor dit niet te missen concert kaarten weg! Wanneer je kans wilt maken er gratis bij te zijn, hoef je enkel de volgende vraag goed te beantwoorden: - Van welke vorig jaar doorgebroken Canadese band maakt Owen Pallett deel uit van de live-bezetting? Stuur je antwoord voor maandagochtend 15 mei naar 3voor12@zomp.nl en wie weet ben jij straks op 16 mei aanwezig in EKKO. Final Fantasy & Vehicle EKKO, dinsdag 16 mei 2006 Aanvang: 20.45 uur Entree: 8 euro
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht