3VOOR12/Utrecht geeft een skippybal en kaarten weg voor An Pierlé in Tivoli de Helling 3VOOR12/Utrecht geeft een skippybal en kaarten weg voor An Pierlé in Tivoli de Helling

Vlaamse zangeres nam in huiskamer en keuken derde studio-album op

, Ingmar Griffioen,

3VOOR12/Utrecht geeft een skippybal en kaarten weg voor An Pierlé in Tivoli de Helling

Vlaamse zangeres nam in huiskamer en keuken derde studio-album op

Ingmar Griffioen, ,

Ze is al zo’n zes jaar een graag geziene gast en dus komt ze met het derde album ‘White Velvet’ op zak weer naar Utrecht. De Vlaamse singer-songwriter An Pierlé geeft op deze website 3 x 2 kaarten weg en de meest originele inzender maakt zelfs kans op een skippybal.

Vlaamse zangeres nam in huiskamer en keuken derde studio-album op

Ze is al zo’n zes jaar een graag geziene gast in de stad en dus komt ze - met het derde album ‘White Velvet’ op zak - weer naar Utrecht. De Vlaamse singer-songwriter An Pierlé geeft op deze website 3 x 2 kaarten weg en de meest originele inzender maakt zelfs kans een skippybal te winnen. Zo leerden we An Pierlé zes jaar geleden ook kennen; gezeten op een skippybal achter de vleugel gaf ze in EKKO een indrukwekkende show weg vol indringende pianoliedjes à la Tori Amos. Haar uiteenlopende invloeden (van Bach, John Cale en Joni Mitchell tot Nina Hagen, the Doors en Gorefest), leiden tot een boeiende mix. Ze laveert tussen snedige flarden fluwelen rock ’n’ roll en sierlijk frisse popballads. Op haar tweede album ‘Helium Sunset’ pakte dat nog beter uit. Maar sindsdien zijn er al vier jaar verstreken, waarin Pierlé alleen het live-album ‘Live Jet set with Orchestra’ uitbracht. Sinds 8 mei is er dan ‘White Velvet’. Dit derde studio-album is opgenomen in de keuken en huiskamer van de Vlaamse. Het draagt dezelfde naam als haar uit vijf Belgische klasse muzikanten opgebouwde begeleidingsband. Vrijdag 12 mei treedt An Pierlé met haar begeleidingsband White Velvet vanaf 19.30 uur op in Tivoli de Helling. Je kunt nu bij 3VOOR12/Utrecht 3 x 2 kaarten winnen voor dit concert. Daarvoor hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag: Wat is de titel van het debuutalbum, waarmee An Pierlé doorbrak? Mail je antwoord uiterlijk donderdag naar de redactie op 3voor12@zomp.nl. Voor de meest originele inzender ligt een heuse skippybal in het verschiet.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht