3VOOR12/Utrecht geeft weg: kaarten voor het Emerge festival! 3VOOR12/Utrecht geeft weg: kaarten voor het Emerge festival!

Sunset Vertigo, Try Drowning, Zone en The Analog Project in EKKO

, Redactie 3VOOR12/Utrecht,

3VOOR12/Utrecht geeft weg: kaarten voor het Emerge festival!

Sunset Vertigo, Try Drowning, Zone en The Analog Project in EKKO

Redactie 3VOOR12/Utrecht, ,

Op 13 december staat EKKO in het teken van de hardere muziek uit (vooral) Utrecht. Die woensdagavond kun je genieten van lokale helden Try Drowning, Sunset Vertigo en Zone en het Nijmeegse The Analog Project. Speciaal voor de liefhebbers geeft 3VOOR12/Utrecht 3x2 kaarten weg!

Sunset Vertigo, Try Drowning, Zone en The Analog Project in EKKO

Op woensdag 13 december kan de liefhebber van de hardere muziek z’n hart ophalen: het Emerge festival in EKKO biedt die avond een podium voor Utrechtse lekkere herrie: Try Drowning, Sunset Vertigo en Zone. The Analog Project uit Nijmegen maakt het programma compleet. Om met die laatste te beginnen: The Analog Project vermengt de ’70’s-rock van Led Zeppelin en Cream met de muziek van meer recente bands als Lostprophets. En als de band zelf niet speelt, dan organiseert hij wel een avond om andere bands aan het publiek voor te stellen, zoals het Back2School-festival in Nijmegen. Een van de bands die op de affiche van dat Nijmeegse festival stond, is Try Drowning. Deze Utrechters speelden al eens op Noorderslag en hebben zelfs in Engeland getourd. De debuut-EP ‘A Different Kind of Winter’ is gratis te downloaden van de bandsite (zie de link rechts). Muzikaal begeeft de band zich in het gebied tussen emo, metal en punk. Sunset Vertigo is terug uit de studio met vers materiaal en staat klaar om veel te gaan spelen. Stampwerk met afwisselende en subtiele passages, waarbij namen als Incubus en Tool opdoemen. Zone mag als de hardste metalband van Utrecht natuurlijk ook niet ontbreken in dit programma. Zanger Eko Santosa heeft een indrukwekkende strot die zich kan meten met de brute metalriffs, die doen denken aan bands als Fear Factory en Korn. Maar ook new-wave is een factor binnen het bandgeluid. Dat belooft een heftige avond in EKKO. En jij kan er bij zijn! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag: Welke band uit dit rijtje won in maart 2005 de publieksprijs in de finale van Het Uur U? (Tip: je bent slechts één muisklik verwijderd van de oplossing. ) Mail je antwoord en contactgegevens vóór maandag 11 december 11.57 uur naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl onder vermelding van prijsvraag Emerge festival. Emerge festival, met: Try Drowning, Zone, Sunset Vertigo en The Analog Project Woensdag 13 december, EKKO Kassa open: 20.00, aanvang 20.30 uur Entree: 6 euro aan de deur (en 5 euro bij voorverkoop via proculture@gmail.com )
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht