3VOOR12/Utrecht-fotografen exposeren in Centrale Bibliotheek! 3VOOR12/Utrecht-fotografen exposeren in Centrale Bibliotheek!

Filiaal Oudegracht tot 9 oktober in teken van de fraaiste live-foto's

, Redactie 3VOOR12/Utrecht,

3VOOR12/Utrecht-fotografen exposeren in Centrale Bibliotheek!

Filiaal Oudegracht tot 9 oktober in teken van de fraaiste live-foto's

Redactie 3VOOR12/Utrecht, ,

Met trots presenteert 3VOOR12/Utrecht, na de korte expositie in Babel eerder dit jaar, zijn tweede fototentoonstelling! Op een locatie om de vingers bij af te likken bovendien. Tot 9 oktober staan alle etages van de Centrale Bibliotheek aan de Oudegracht in het teken van de fraaiste live-foto's die de fotografen van 3VOOR12/Utrecht de afgelopen twee jaar voor jullie hebben gemaakt.

Filiaal Oudegracht tot 9 oktober in teken van de fraaiste live-foto's

Dat 3VOOR12/Utrecht over een talentvol fotografenteam beschikt, zal regelmatige bezoekers van deze site waarschijnlijk niet ontgaan zijn. Dat zij zich ook buiten het internet uitstekend profileren, is wellicht nog wat onbekender. Bezoekers van de Centrale Bibliotheek aan de Oudegracht zullen de komende tijd echter moeilijk om hun werk heen kunnen. Tot maandag 9 oktober zijn op alle etages van de bieb de fraaiste werken te zien die de fotografen van 3VOOR12/Utrecht de afgelopen twee jaar voor deze site hebben gemaakt. Met trots presenteert 3VOOR12/Utrecht dan ook, na de korte expositie in Babel eerder dit jaar, zijn tweede fototentoonstelling: in de Gemeentebibliotheek! En dat alles precies twee jaar nadat op deze site de fototak ontstond. Werden concertrecensies in de begindagen van deze site nog regelmatig gesierd door kiekjes van recensenten die toevallig een digitale camera op zak hadden, sinds de verslaggeving van Summer Darkness 2004 is alles anders. De eerste professionele fotograaf bood zich aan. In navolging van Ramses Singeling ontstond een heuse 3VOOR12/Utrecht-fotocrew, die al snel een leider vond in Anna van Kooij. In de twee jaar die volgden bouwden zij een sterk team op, met fotografen die zichtbaar groeiden in hun werk en elkaar aanstaken in de traditie die aan 3VOOR12/Utrecht ten grondslag ligt. Het bekende motto weerklonk geregeld: 'Een voor allen, 3VOOR12!' Terwijl deze site onder meer uitbreidde met de maandelijkse Club-avonden in dB's, de hommage-cd aan Herman van Veen, de wekelijkse online-uitzending van Utracks en de Kei van Utrecht in de wacht werd gesleept, viel met name ook de enorme ontwikkeling die de fotografentak doormaakte niet te onderschatten. De monden van de eindredactie zijn regelmatig opengevallen van verbazing op momenten dat Anna, Tim, Sebastiaan, Martijn, Maarten, Ro, Edwin, Juri, Gerben of Pim met nieuwe platen kwamen aanzetten. Platen die luidkeels schreeuwen om meer dan slechts een half beeldscherm, in uitvergrote versie. Daarom presenteren de Gemeentebibliotheek en 3VOOR12/Utrecht vanaf vandaag een zes weken durende foto-expositie, met de fraaiste werken van twee jaar Utrechtse concertfotografie, ingelijst en wel. De foto-expositie duurt tot 9 oktober. Uiteraard zijn ook jullie, de lezers van deze site, daarbij van harte welkom!!! De Bibliotheek bevindt zich aan de Oudegracht 167, direct naast boekhandel Broese. De entree is gratis. Openingstijden: Maandag: 13.00 - 21.00 Dinsdag: 11.00 - 18.00 Woensdag: 11.00 - 18.00 Donderdag: 11.00 - 21.00 Vrijdag: 11.00 - 18.00 Zaterdag: 10.00 - 17.00
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht