3VOOR12/Utrecht geeft weg: collector’s items van Franz Ferdinand 3VOOR12/Utrecht geeft weg: collector’s items van Franz Ferdinand

De show gaat aan Utrecht voorbij, maar de posters hebben we wel!

, Sven Schlijper,

3VOOR12/Utrecht geeft weg: collector’s items van Franz Ferdinand

De show gaat aan Utrecht voorbij, maar de posters hebben we wel!

Sven Schlijper, ,

Je moet helemaal naar Amsterdam Zuid-Oost om Franz Ferdinand te zien. Tsja, je hád vorig jaar ook naar EKKO kunnen gaan. Maar voor alle spijtoptanten onder jullie, of de echte fans, hebben we een stapel mooie goodies in de aanbieding! Bushokje-formaat A0 posters voor het Franz Ferdinand Vredenburgconcert dat niet mocht zijn. Lees dus snel verder en pik binnen: het wordt snel winter!

De show gaat aan Utrecht voorbij, maar de posters hebben we wel!

Het gaat goed met Schotland, heel erg goed. Een nieuwe plaat van Aereogramme, een lekker wegluisterend schijfje van Dogs Die In Hot Cars erbij, Sluts of Trust als prettig gestoorde tegenhanger: een dieet van pints bier, dram en haggis levert mooie muziek op. De allergrootste vlucht nam Franz Ferdinand het afgelopen jaar! Het succesverhaal is inmiddels overbekend: binnen een jaar van een angstvallig lege EKKO naar een overlopende Alpha-tent op Lowlands. En dan blijkt Muziekcentrum Vredenburg ook al te klein. Utrecht moet het dus doen zonder het Glaswegiaanse kwartet; de Bijlmerse Bierhal gaat met de eer strijken. Een band met een raketcarriere als Franz Ferdinand maakt niet alleen snel veel vrienden, maar trekt ook verzamelaars aan. Kijk voor de gein maar eens op eBay. En dan vooral naar de prijzen die voor hun debuut 12” betaald worden. Of die fervent gezochte vreemde Paradiso Live LP. Opgelet dus Franz Ferdinand verzamelaars onder u! Ook als je het bandje wel kunt waarderen en nog een lege muur in een kamer, halletje of studentenhuis hebt. 3VOOR12/Utrecht heeft namelijk een flinke stapel topposters weg te geven! De show in Muziekcentrum Vredenburg is dan weliswaar verplaatst en daar kun je om huilen. Maar je kunt er ook de zonnige kant van inzien. Stel je eens voor: een originele A0-formaat Franz Ferdinand showposter aan jouw muur. Stel je eens voor hoe verrekte bijzonder die krengen zijn! Posters voor een show die nooit plaatsvond! Dan heb je nog eens wat, dat heeft niemand! Serieus. We hadden je kunnen vragen naar dat andere bandje van Alex en Paul. Of naar de b-side van hun eerste 7”. Je had je best kunnen doen een foto te maken waarop je probeert “Schampus und Lachsfisch” te drinken. Niet nodig! We vragen je alleen het volgende: Leg ons maar eens uit waarom je nú wel in aanmerking wil komen voor die felbegeerde, zeldzame, enorme concertposters, terwijl je er niet was op 8 november 2003. Vertel ons waar je was, wat je wél deed toen. Waarom dat een wereldband als Franz Ferdinand wist te verslaan. Schrijf over je spijt als haren op je hoofd. De mooiste, zieligste, meest sexy verhalen worden beloond met een cremewitte, zwarte of in echt Franz Ferdinand oranje/bruin uitgevoerde poster!!! Klim in je pen en stuur je biecht naar 3voor12@zomp.nl en wie weet ben jij één van de gelukkigen!
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht