Een liefdevolle troubadour met een intiem en verrassend optreden. De zaal werd betoverd, prijzen werden uitgedeeld en mensen lachten. Lucky Fonz III heeft zichzelf overtroffen met zijn nieuwe album.

Een nieuw up-beat album vol met sarcasme, diepgewortelde levensvragen en een hoop betekenisloze zinnen in een betekenisvolle setting. Een parallel tussen Tim Koehoorn en Lucky Fonz III die hen onderscheidt maar ook verbindt.

Lucky Fonz III @ Poppodium 013

TIM KOEHOORN

Tim begint met een paar van zijn hitjes zoals 'Terug Naar Hyves' en 'Provincie' om vervolgens een verlegen introductie te geven die de harten van het publiek verwarmt: “Jullie zijn de oven die ik voorverwarm, en ik ben de bakker.”

Zo genieten we van de sarcastische, theatrale teksten die ondersteund worden met onverwachte pauzes en dynamiek in de muziek. De sfeer van de avond is vol met humor, en erkenning voor de obstakels die je dagelijks meemaakt in het moderne leven.

Tim Koehoorn @ Poppodium 013

LUCKY FONZ III

Jammer genoeg heeft Tim Koehoorn niet de Grote Prijs Van Nederland gewonnen, maar dat betekent niet dat zijn potentie ongezien zal blijven, kondigt jurylid Lucky Fonz III aan.

Al spelend betrekt hij het publiek bij zijn optreden, er wordt gefloten, gezongen en gelachen.

Een van de fans begint al te zingen terwijl slechts de eerste drie noten van een nummer worden gespeeld. Lucky deelt een prijs aan haar uit: een interview met zijn moeder. Vele liedjes worden toegelicht, en dat geeft een nieuwe dimensie aan wat al bekend was. Al met al een mooi optreden.

Lucky Fonz III @ Poppodium 013

Tim Koehoorn @ Poppodium 013